Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER UVJERLJIV

Pogledajte kako je Perišić prekinuo dugi post i majstorski zabio

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.03.2018.
u 14:22

Bio je ovo prvi Perišićev gol nakon više od tri mjeseca, odnosno od 3. prosinca i pobjede 5:0 protiv Chieva. Ukupno je hrvatskom reprezentativcu to osmi gol sezone u Serie A.

Inter u prvoj utakmici nedjeljnog programa 29. kola Serie A slavio kod Sampdorije 5:0.

Gosti su bolje krenuli u utakmicu, a vrlo blizu golu bili su u 23. minuti kada je Cancelo zamalo pogodio izravno iz kornera. Samo tri minute kasnije nerazzurri su stigli do zasluženog vodostva. Cancelo je ubacio s desne strane, točno na glavu Perišića, koji glavom s 12, 13 metara prebacuje domaćeg vratara Viviana.

Bio je ovo prvi Perišićev gol nakon više od tri mjeseca, odnosno od 3. prosinca i pobjede 5:0 protiv Chieva. Ukupno je hrvatskom reprezentativcu to osmi gol sezone u Serie A. Odgovorio je tako hrvatski ofenzivac najbolje na prozivke talijanskih medija da se čuva za Svjetsko prvenstvo.

Ivan Perišić
1/19

Onda je na scenu stupio Mauro Icardi koji je prvo u 29. minuti zabio iz jedanaesterca, a dvije minute kasnije sjajno petom i iz igre za velikih 3:0 Intera. Hat-trick je Argentinac kompletirao u 44. minuti kada je iz blizine zakucao loptu u mrežu za 4:0.

Icardi je svoj šou nastavio u 51. minuti. Dočekao je ubačaj s lijeve strane na desetak metara iskosa s druge strane pa udarcem iz prve sjajno pogodio za 5:0.

I Perišić i Brozović odradili su 90 minuta u pobjedi kojom je Inter skočio na četvrto mjesto s 55 bodova, 20 manje od vodećeg Juventusa, jednim manje od treće Rome, ali i dva više od petog Lazija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije