Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANDŽO NA KLUPI

Pogledajte kako je Hrvat zabio autogol protiv Juventusa

Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.11.2018.
u 22:26

Bradarić je za Cagliari igrao do 57. minute, a u prvom poluvremenu zaradio je i žuti karton. Darijo Srna odradio je čitavi susret, dok je Mario Mandžukić kod Juventusa bio na klupi.

Juventus je u 11. kolu Serie A kod kuće slavio protv Cagliarija s 3:1.

Stara dama u vodstvo je došla već u 44. sekundi utakmice nakon što je Dybala lijepo izvrtio svoje čuvare i poentirao. 

Joao Pedro u 36. minuti izjednačio je na 1:1, ali Cagliari nije uspio dugo zadržati neriješen rezultat. Naime, Filip Bradarić je u 38. minuti postigao autogol.

Douglas Costa je s lijeve strane uputio prizemnu loptu, a hrvatski nogometaš bespotrebno uklizao na prvu vratnicu i matirao svojeg vratara.

Konačni rezultat postavio je Cuadrado koji je u 87. minuti zabio na asistenciju Ronalda.

Bradarić je za Cagliari igrao do 57. minute, a u prvom poluvremenu zaradio je i žuti karton. Darijo Srna odradio je čitavi susret, dok je Mario Mandžukić kod Juventusa bio na klupi.

Barcelona preokrenula u tri minute

Nogometaši Barcelone slavili su u 11. kolu Primere u gostima kod Raya Vallecana s 3:2, iako su tri minute prije kraja gubili s 1:2.

I dalje bez ozlijeđenog Lea Messija, Barca je povela golom Suareza (10), ali je Rayo uspio preokrenuti golovima Poza (35) i Garcie (57) te se činilo da će doći do velikoga iznenađenja. Ipak, tri minute prije kraja Dembele je izjednačio, a Suarez u zadnjoj minuti donio pobjedu Barceloni.

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Katalonce. Barcelona vodi s 24 boda ispred Atletica i Alavesa, koji imaju po 20 bodova, dok je Rayo ostao predzadnji sa šest bodova.

Rezultati by SofaScore

Ključne riječi

Komentara 3

FA
fake
22:46 03.11.2018.

"Pogledajte kako je Hrvat zabio autogol....."?! Vodeći se time kako je autogol nešto ipak loše u nogometu, novinar je shodno tome odmah našao prostora istaći kako je , pazi sad, autogol zabio, Hrvat.Da je autogol zabio bilo tko drugi ne bi ni znali da je bio autogol ali kada ga postigne Hrvat, to je već pojam. Sramotno amatersko kvazi novinarstvo.

DU
Deleted user
23:01 03.11.2018.

Novinaru, nije Bradaric zabio gol protiv Juventusa, vec za Juventus.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
15:18 04.11.2018.

Opet Antihrvatske Vijesti Večernji!!!!! Ako hoćete Prave Vijesti idite na Glas Slavonije !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije