Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paze na travanjak

Pogledajte kako dan uoči utakmice izgleda stadion u Islandu

Island stadion
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
14.11.2013.
u 17:36

Domaćini rade sve kako bi igračima osigurali normalne uvjete za igru pa tako reprezentacije uoči utakmice neće trenirati na nacionalnom stadionu.

Kakvo će biti stanje travnjaka na stadionu Laugardalsvölluru, jedno je od glavnih pitanja uoči utakmice Islanda i Hrvatske.

Domaćini rade sve kako bi igračima osigurali normalne uvjete za igru. Tako reprezentacije uoči utakmice neće trenirati na nacionalnom stadionu iako prema pravilima Fife na to imaju pravo.

Islanđani su na travnjak stavili poseban pokrov ispod kojega se noćima upuhuje topli zrak. Kako izgleda stadion dan uoči utakmice, pogledate na priloženim fotografijama.

Komentara 2

MA
matijazaga
17:59 14.11.2013.

U Islandu jel?

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
22:21 14.11.2013.

Fakat "u Islandu". Ti miša, osobno nisam Bog zna kaj pismen, ali bar proverim naslov kad nekaj nadrljam. Ali nije to ništ čudno. Ljudi i dan danas idu "na Tajland", iako mogu ići samo "u Tajland", i tak dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije