Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav potez maestra bijelih

VIDEO Pogledajte fantastičan eurogol Filipa Krovinovića!

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
04.08.2022.
u 23:21

Bivši igrač Benfice i ponajbolji igrač Hajduk zabio je jedan od najljepših golova u trećem prekolu KL-a.

Hajduk slavi veliku pobjedu nad Vitorijom Guimaraes od 3:1. Splićani su nakon rezultatskog zaostatka u vrlo kratkom roku okrenuli goste iz Portugala.

Hajduk je pokazao da je bolja momčad, posebno lijep pogodak zabio je Filip Krovinović. Sjajni veznjak je već nekoliko puta igrao protiv kluba iz Guimaraesa te uvijek imao dobre rezultate.

Krovinović je sjajno potegnuo u 88. minuti i ljevicom 'propucao' nemoćnog golmana Varelu. Lijepa je ovo prednost za splitske bijele uoči gostovanje na sjeveru Portugala.

Pogledajte još jednom Filipov pogodak OVDJE i uživajte.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
01:52 05.08.2022.

I Cukrov je dal slicnu golcinu na Poljudu za 3:1 vec sam zaboravil protiv koga, bilo je to prije 30 ak ne I vise godina. Pa smo u uzvratu zgubili 2:0. Ne ponovilo se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije