Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆE PRETKOLO KL

Hajduk u čudesnoj atmosferi Poljuda pobijedio Vitoriju

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/6
Autori: Hina, Stjepan Meleš
04.08.2022.
u 23:02

Nogometaši splitskog Hajduka na Poljudu odigrali su prvu europsku utakmicu ove sezone te upisali iznimno vrijednu pobjedu.

Nogometaši Hajduka preokretom su došli do pobjede od 3-1 nad portugalskom Vitoriom u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, koja je u četvrtak odigrana na Poljudu pred 33.000 gledatelja.

Iako je Hajduk bio bolja momčad većim dijelom utakmice, Portugalci su poveli u 61. minuti pogotkom Miguela Mage.

U 67. minuti Splićani su uspjeli izjednačiti, kad je Marko Livaja pogodio vratnicu, a na odbijenu loptu natrčao Emir Sahiti i poslao ju u mrežu. U 75. minuti su Splićani došli do vodstva, a za 2-1 je pogodio Dario Melnjak. Potpuni preokret Hajduku je donio Filip Krovinović golom u 87. minuti. 

Uzvratna utakmica u Guimaraesu na rasporedu je u srijedu, 10. kolovoza, s početkom u 18 sati.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

 

Komentara 48

CO
CovjekSaAtlantide
23:02 04.08.2022.

Kao Purger, čestitke Hajduku!

JU
juma
23:12 04.08.2022.

Apsolutno zaslužena pobjeda i igra s puno borbenosti i htijenja. Kada bi se svi naši klubovi ovako postavili u Europi, rezultati bi bili puno bolji. Medjutim naši treneri igraju neki njihov kontrolirani nogomet i to protiv ekipa iz Kazahstana, Makedonijee i ostalih velesila. Sve se na kraju pretvori u jalovi posjed, dosadu i uspavanku Umjesto toga trebaju ih tempom i presingom sabiti u mišju rupu kako je to učinio Hajduk danas. Do sada najbolji natup naših klubova u Europi ove sezone. Moram to reći, mada sam navijač Dinama.

DU
Deleted user
23:01 04.08.2022.

Neocikavo dobro odigrano drugo poluvrijeme i totalno zasluzena pobjeda i odlicno za koeficijent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije