Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIRANJE SPORTA
Povratak na članak

Podržavamo promjene, ali treba uvesti i kontrolu kako se novac troši

Inicijativa da se pet navedenih loptačkih sportova izdvoji u poseban sustav financiranja s prihodima od kladionica i TV prava te postotkom od boravišne pristojbe i poreznim olakšicima za ulagače naišla je na zanimanje među vladajućima

Komentari 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:39 20.03.2018.

Vidimo šta znači samo jedan dobar prijedlog koji ovaj put ne dolazi s vrha već je to Miškovićeva ideja čini mi se, Rijekine gazde...naravno da treba novac ić u ministarstvo pod strogu kontrolu čija će se sredstva namjenski trošit aa kontrola bit svima dostupna. Mišljenja sam da se debelo kasni no uvijek može gore. Pravilna preraspodjela novca može pomaknut stvari s mrtve točke ne samo u sportu no ne pašu svima manje zamračenja.

VL
KD
kdog
22:03 20.03.2018.

financirat privatne klubove kao što je rijeka iz državnog proračuna ništa gluplje nisam cuo vrhunac gluposti nekim povisivat nemet da bi drugi dobili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.