Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan video

Podrška vatrenima iz Afrike: Oduševit će vas ova verzija pjesme "Srce vatreno"

Srce vatreno iz Afrike
Foto: Facebook
1/42
15.06.2016.
u 10:31

Udruga Class by Class, koja pomaže djeci iz najsiromašnijih regija svijeta te ih podučava nekim osnovnim stvarima koje mi uzimamo zdravo za gotovo, na svome je Facebooku objavila fenomenalan video

Pobjeda Hrvatske nad Turskom u prvom kolu Europskog prvenstva oduševila je naše navijače, koji su na stadionu bili 12. igrač naše reprezentacije. Slavilo se i u cijeloj domovini, fotografije i videa slavlja stizala su nam iz svakog kutka Lijepe naše.

No, podrška vatrenima stiže i iz Afrike. Udruga Class by Class, koja pomaže djeci iz najsiromašnijih regija svijeta te ih podučava nekim osnovnim stvarima koje mi uzimamo zdravo za gotovo, na svom je Facebooku objavila fenomenalan video u kojem djeca iz Afrike pjevaju "Srce vatreno". Ova verzija pjesma zasigurno će vas oduševiti!

>>Vatreno slavlje u svlačionici uz Narodni radio

>>Čačić: Utakmica protiv Češke je najvažnija u skupini

Komentara 8

DU
Deleted user
10:43 15.06.2016.

Stavljajući ruku na srce pokazuju da im je više stalo do Hrvatske nego nekim ''slučajnim hrvatima'' iz Sinja.

MO
mobitel20
11:13 15.06.2016.

Jos bi nas vise odusevilo da tzv.hrvatske novine pisu hrvatski : "inacica" a ne anglikizam "verzija" koji koriste srodni jezici.

SL
stipe.lasic
18:02 15.06.2016.

I ovo ce vesna pusic i jovanovic zabranit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije