Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Podravka izgubila u Sloveniji, Krim stigao do važne pobjede

Podravka Vegeta
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
03.11.2018.
u 23:01

Kod Podravke Vegete Dejana Milosavljević zabila je pet, a Karjina Ježikava četiri gola.

U susretu 4. kola C skupine rukometne Lige prvakinja Podravka Vegeta je u subotu u Ljubljani protiv slovenskog Krim Mercatora izgubila sa 20-27 (10-14).

Rukometašice Podravke Vegete su stalno bile u zaostatku, već na startu su gubile 1-4, u 21. minuti je bilo šest razlike, a na poluvremenu su imale minus četiri (10-14).

U nastavak Koprivničanke kreću sa dva uzastopna gola i dolaze na minus dva, ali onda posustaju i Krim Mercator se odvojio, povevši 18-13. Ipak, ekipa Zlatana Saračevića malo je stisnula u obrani i u 45. minuti dolazi na minus jedan (17-18). Imale su Koprivničanke i kontru za izjednačenje. Nažalost, kontranapad nije iskorišten i nakon toga je uslijedio "raspad sustava". Krim Mercator se brzo odlijepio (21-17) i na kraju je rutinski došao do pobjede. 


 
 Kod Podravke Vegete Dejana Milosavljević zabila je pet, a Karjina Ježikava četiri gola. U redovima Krim Mercatora Lamprini Tsakalou postigla je šest, a Tjaša Stanko, Polona Barić i Sara Ristovska po pet pogodaka.
 
 U ponedjeljak vodeći Györ ETO dočekuje Thüringer. Gyor ima 6 bodova, Krim Mercator 5, Podravka Vegeta 3 boda, a Thuringer 0.
 
 U idućem kolu Podravka Vegeta, 11. studenoga, dočekuje Thüringer.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije