Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Nexe slavio protiv Vojvodine i izjednačio se s PPD Zagrebom

Nexe PPD Zagreb
Foto: Davor Javorović/Pixsell
01.11.2018.
u 00:30

Marko Buvinić je s devet golova predvodio Nexe, četiri je dodao Marin Jelinić

Rukometaši našićkog Nexea u susretu su 7. kola regionalne SEHA lige ostvarili šestu pobjedu svladavši na svom terenu Vojvodinu sa 29-23 (15-9).  

Našićani su kontrolirali utakmicu njezinim čitavim tijekom i ovom se pobjedom bodovno izjednačio s drugim hrvatskim predstavnikom u SEHA ligi PPD Zagrebom, oba sastava imaju po 18 bodova.

Marko Buvinić je s devet golova predvodio Nexe, četiri je dodao Marin Jelinić, dok je Miloš Grozdanić postigao sedam pogodaka za Vojvodinu koja je sedma na ljestvici sa šest bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije