Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska drama

Počupale se zbog Interova kapetana: Ti si s njim samo zbog novca!

Foto: instagram.com/ivannaicardi/wanda_icardi
04.02.2019.
u 09:27

Sestru Maura Icardija isprovocirale su suze njegove supruge i menadžerice

Ivana Icardi, sestra Interova napadača Maura, potvrdila je javnosti da argentinčeva obitelj ne podnosi njegovu suprugu i menadžericu Wandu Naru. Ivana je na Instagramu žestoko napala bratovu bolju polovicu te je poželjela da taj brak čim prije ode u povijest.

- Nadam se da će moj brat uskoro otvoriti oči. Tebe zanima samo novac, nije tebi do obitelji, tebi je do toga da budeš centar svijeta - napisala je ogorčena sestra Interova kapetana, isprovocirana Narinim suzama tijekom emisije C'è posta per te.

Naime, menažerica je u društvu svog dragog zaplakala ispred kamera zbog teške i tužne obiteljske prriče 12-godišnjakinje Serene, gošće showa, ali je Ivana Wandine suze prozvala lošom glumom.

- Najgore je što ta žena pokušava ljude uvjeriti da je njoj stalo do obitelji. Što ne plačeš zbog nas? Zašto se ne pokušaš približiti našoj obitelji umjesto da je izbjegavaš? Nije tebi do obitelji, tebi je do novca. Svi Talijani znaju kakva si osoba, a naša obitelj još više.

Molim Boga da ti daruje empatiju i da prestaneš misliti samo na sebe i svoj novčanik. Nije zlato sve što sja, a za svog ću brata nastaviti moliti - napisala je sestra.

Nara i Icardi su vezu započeli 2014. godine, i to nakon što je ona prethodno okončala brak s nogometašem Maxijem Lopezom kojem je rodila tri sina. Mediji su tada pisali da je u pitanju bio preljub, a da je to navjerojatnije i bio slučaj, javnosti je otkrio detalj s utakmice između Sampdorije i Intera kada se Lopez odbio rukovati s napadačem milanskog kluba. 

Nara i Icardi su u međuvremenu dobili dvije kćeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About yesterday #beach 🏝

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inter Christmas Magic 110 Anniversary

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@tikitaka_italia1

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best is yet to come ⚡️

A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) on

Komentara 1

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:01 04.02.2019.

Bravo VL..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije