Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrag ne da mira

Ronaldova veza upala u krizu zbog ove ljepotice?

Foto: Reuters/Pixsell/instagram.com/ferrera_manuela
02.02.2019.
u 10:43

Manekenka je medijima otkrila da je Ronaldo preko zajedničkog prijatelja zatražio njezin broj.

Ljubavni život Cristiana Ronalda ne prestaje zabavljati većinu svjetskih tabloida, pa se tako nedavno pojavila tvrdnja da je njegova veza s Georginom Rodriguez upala u krizu.

Španjolka je navodno pokupila svoj vjenčani prsten vrijedan 700 tisuća eura, a uz to je i proslavila rođandan bez dragog.

Otišla je u Buenos Aires, pa premda su tabloidi u tome vidjeli potvrdu da je u svađi s Ronaldom, ispostavilo se da je u Argentinu otputovala jer joj je u 70. godini preminuo otac Jorge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#me#goodmorning #enjoy#cr7#juve#beauty#beautiful #grateful#bootyfordays #fitnessgirl #fitnessmotivation

A post shared by Manuela Ferrera 💋• (@ferrera_manuela) on

Bilo kako bilo, tvrdnja o svađi se nastavila provlačiti kroz medije, a posljednja teorija kaže da bi uzrok razmiricama mogla biti 34-godišnja manekenka Manuela Ferrera.

Ferrera je medijima otkrila da je Ronaldo zatražio njezin broj preko zajedničkog prijatelja, odnosno da je s portugalskom zvijezdom razmijenila poneku SMS poruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#me#backstage @tikitaka_italia1 #thanks#body#fitness #fit#bodymotivation #dress @hotmiamistyles

A post shared by Manuela Ferrera 💋• (@ferrera_manuela) on

- Napisao mi je da sam lijepa. Baš je ispao džentlmen, vrlo pristojan, tip muškarca kakve volim. On je uvijek okružen lijepim ženama i polaskalo mi je od njega dobiti kompliment - otkrila je Ferrera da, ako ništa drugo, Ronaldo još uvijek voli nabaciti poneki flert. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#me @tikitaka_italia1

A post shared by Manuela Ferrera 💋• (@ferrera_manuela) on

Komentara 4

TO
toljaga22
10:55 02.02.2019.

ma same kurosane

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
11:37 02.02.2019.

Nemoze se smiriti sa jednom ???! Ako tako nastavi bit ce problema . Njegov novac kupuje dok ga ima a dok nogomet stane stvari ce se smiriti.

Avatar Sokol
Sokol
11:57 02.02.2019.

pa ako moze kupiti djecu zasto nebi kupovao i zene. to je problem s ljudima koji imaju toliko novaca da neznaju sta ce s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije