Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počinju 13. Sportske igre mladih

Sportske igre mladih (1)
Foto: Sportske igre mladih
1/4
PR
Autor
PR članak
17.04.2013.
u 11:30

Sportske igre mladih će gostovati u Osijeku, Vukovaru, Iloku, Našicama, Koprivnici, Zagrebu...

Započele su promotivne aktivnosti za ovogodišnje, sedamnaeste Sportske igre mladih. Tijekom travnja i svibnja na trgovima u dvadeset i četiri hrvatska grada, održat će se velika sportsko-zabavna manifestacija Coca Cola Cup – nogometni turnir za djecu od 12 do 15 godina. Nogometašima će se pridružiti i najmanji sudionici Sportskih igara mladih koji će se okušati u igri graničar, a od kojih će se najbolji plasirati na Završnicu u Split.

Sve je započelo jučer u utorak u Buzetu, nastavlja se danas u Pazinu, u četvrtak su Igre u Umagu, u petak u Puli. Naime, s obzirom na sjajnu podršku lokalne zajednice ova sportsko-zabavna manifestacija je započela u Istri, a do 18. svibnja kada će natjecanje u cageballu i graničaru završiti u Splitu, Sportske igre mladih će gostovati u Osijeku, Vukovaru, Iloku, Našicama, Koprivnici, Zagrebu...

Značaj Sportskih igara mladih je golem, na svečanom otvorenju prošlogodišnjeg izdanja Igara, koje su na sportska borilišta tijekom ljetnih praznika privukla 83 374 učenika osnovnih i srednjih škola, istaknuta je važnost ove najveće sportske amaterske manifestacije kao dio borbe protiv pretilosti, a time i bolesti kao što je prije svega dijabetes. Uza sve to, značaj Sportskih igara je u tome što u teškim vremenima ekonomske nestabilnosti djeci omogućuju i besplatno mini ljetovanje u samom srcu sezone u Splitu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?