Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITNICI NAD DINAMOM
Povratak na članak

Počinje izrada Statuta, hoće li Barišić izigrati Bad Blue Boyse?

Navijači hrvatskog nogometnog prvaka Dinama žele sustav "jedan član, jedan glas" te da iduće godine članovi biraju novog predsjednika

Komentari 12

Avatar Idler
Idler
14:18 14.03.2023.

....predstavnici BBB-a te Grada Zagreba !? Ak bu po jen simbolični predstavnik onda OK... ak ih bu več, majčica draga, mogli bi mam spremenit ime - Ajduk iz Maksimirske šume

VL
Avatar Dragec.V
Dragec.V
14:20 14.03.2023.

Sigurno ih nebudu prevarili,kak nisu ni dosad.Možda nebudu ove njihove samoprozvane "vođe" koji hoće zaje...,prave BBB.

VL
DU
Deleted user
15:51 14.03.2023.

E ako nafvijači postanu neki faktor u upravljanju klubom onda ništa od kluba. To imamo u Hajduku. Što bi BBB zupravljalui klubom ? Huligani koji bez policijskog nazora nisu u stanju b8iti nimalo normalni. jednako kao Torcida. Da je normalnaalna država bili bi jedni i drugi zabranjeni, a ne da još o nečemu odlučuju. Što da biraju benzinsku stanicu gdi će se potuči ? To je jedino što mogu i oni bi upravljali. Ludilu nema kraja.

VL
KU
kublajkhan
15:01 14.03.2023.

Pitanje je što kažu glavni pokrovitelji promjena iz udruge Naš Hajduk pa onda HDZ, a nešto se vjerojatno pita i gospon Soroš.

VL
BL
blekpanther
17:26 14.03.2023.

Kad će se Šimić izjasniti o divljačkim napadima huligana na gospodina Šuška i Zorića, nisam nigdje čuo da su Mamićeve pristaše tukli drugu stranu! Ili je to sektašima u ZG postala normala?

VL
KA
Karloho
15:02 14.03.2023.

Ovo me potsječa na bivše radničke savjete.Što to znači "demokratski ustroj kluba" da članovi koji kupe člansku za 10 EUR_a vode klub.Ekipa koja je dosada vodila Dinamo je imala vrhunske rezultate i na terenu i poslovne ,a sada če razni aktivisti bez iskustva i ideološki obojeni dinamu donijeti samo jad i bijedu.

VL
KU
kublajkhan
15:01 14.03.2023.

Što radi FIFA? Politika se ne smije miješati u nogomet!

VL
21
215794
15:14 14.03.2023.

Gospodin Baresic prestar. Mamic je nazalost proslost. Simic izgleda presretan (mislim osobna korist) Po meni prva stavka statuta treba glasiti ovako: Svaki clan koji ima duplo drzavljanstvo i pravo u zemljama koje nemaju ugovor o izlucivanju osoba koje naprave bilo koje kazneno djelo u republici Hrvatskoj nemogu obavljati nikakvu funkciju koja je veca od ciscenja Dinamovih prostorija. Osobno mislim da je gospodin Mamic najzasluzniji za Dinamo koji je vec dvadesetak godina na vrhu balkana vrijedja me onaj natpis sloboda Dinamu - bojim se da ce dinamo propasti u iduce cetiri godine...

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:04 14.03.2023.

BBB vjeruju čovjeku koji je 15 g. čuvao leđa Mamiću ?? Tko zna koliko su zajedno uzeli.

VL
MI
Mikis
14:27 14.03.2023.

ma ajde ti reci sta su to uzeli? ti si kao porezni inspektor i znas sta su uzeli? a sta su uzeli u rade koncaru, đuro đakovicu, 1. maju, agrokoru itd. itd. , a ne vidim da su te firme svijetske i da su bivsi radnici tih firmi danas svijetski faktori u velikim firmama i da zajednicki nastupaji za drzavni probitak u velikim svjezskim "okrsajima". odi pitaj ekipu prije, za i poslije AP sta su oni ostavili istim modusom operandi

VL
OT
otrovnijezik
14:24 14.03.2023.

Barišić radi statut? Eto Zdravka nazad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.