Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla kazna

Pochettino suspendiran dvije utakmice

Mauricio Pochettino i Mike Dean
Foto: Reuters/Pixsell
06.03.2019.
u 13:17

Argentinac je odmah rekao da će prihvatiti kaznu i priznao da je prešao crtu.

Engleski nogometni savez suspendirao je trenera engleskog prvoligaša Tottenhama Mauricija Pochettina s dvije utakmice i odredio mu kaznu u iznosu od 11.500 eura zbog svađe sa sucem nakon poraza od Burnleya.

Argentinski trener, čija se momčad u utorak plasirala u četvrtfinale Lige prvaka nakon pobjede protiv Borussije Dortmund, kažnjen je jer se nakon utakmice 23. veljače unio u lice sucu Mikeu Deanu i bijesno se raspravljao s njim. Argentinac je odmah rekao da će prihvatiti kaznu FA-ja i priznao da je prešao crtu.

Pochettino će zbog suspenzije s tribina promatrati sljedeću utakmicu prvenstva protiv Southamptona u subotu, a zatim i utakmicu koja je na rasporedu 31. ožujka protiv Liverpoola.

Pochettino nije otkrio sadržaj verbalne razmjene sa sucem, ali ga je zasmetala odluka da dosudi korner koji je rezultirao pogotkom Chrisa Wooda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije