Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINSKI STRUČNJAK

Pochettino blizu novog posla! Mnogi bi se mogli iznenaditi izborom kluba

Mauricio Pochettino
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
1/3
29.06.2020.
u 15:22

Čim je izgubio posao u Tottenhamu u medijima su počela nagađanja o tome gdje će Pochettino nastaviti trenersku karijeru. Prvo se govorilo o Bayernu, potom o Manchester Unitedu, a u zadnje vrijeme najviše se spominjao Newcastle

Argentinski nogometni stručnjak Mauricio Pochettino (48), koji je u studenome prošle godine dobio otkaz u Tottenhamu, trebao bi preuzeti Benficu, tvrdi portugalski sportski dnevnik Record.

Pochettino je uspješno vodio Tottenham (2014–2019), a vrhunac je dosegnuo prošle sezone kada ih je odveo do finala Lige prvaka u kojem su Spursi poraženi od Liverpoola. Nakon toga uslijedio je veliki pad, u novu sezonu Tottenham je krenuo katastrofalno i Pochettino je u studenome dobio otkaz, a naslijedio ga je Jose Mourinho.

Čim je izgubio posao u Tottenhamu u medijima su počela nagađanja o tome gdje će Pochettino nastaviti trenersku karijeru. Prvo se govorilo o Bayernu, potom o Manchester Unitedu, a u zadnje vrijeme najviše se spominjao Newcastle, koji bi uskoro trebao dobiti novog vlasnika, a u igri su Saudijski državni fond za javna ulaganja i američki milijarder Henry Mauriss.

No, čini se da je Pochettino najbliži tome da preuzme Benficu, koja je, kako piše portugalski dnevnik, spremna ponuditi vrlo bogat ugovor argentinskom treneru. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije