Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
thorbjorn olesen

Počelo suđenje danskom golferu: U zrakoplovu hvatao žene za grudi i urinirao po sjedalu

Reuters
08.12.2021.
u 20:24

- Tijekom svojih 27 godina karijere nikada nisam vidjela nešto slično.

U Londonu je počelo suđenje danskom golferu Thorbjornu Olesenu (31) koji je optužen da je prije dvije godine na letu iz SAD u London seksualno zlostavljao stjuardesu i jednu ženu, te urinirao na sjedalu.

Britanska policija uhitila je Olesena 29. srpnja 2019. pod sumnjom za seksualni napad na letu British Airwaysa, a 6. kolovoza je službeno optužen. Danski golfer je negirao sve optužbe kazavši kako se ničega ne sjeća.

Svjedoci su njegovo ponašanje na letu iz Nashvillea u London opisali "potpuno bizarno". Olsen je pod utjecajem alkohola počeo trčati po zrakoplovu, vrijeđao je kabinsko osoblje, potom je grlio i pokušao poljubiti stjuardesu, drugu ženu je navodno uhvatio za grudi, urinirao je po sjedalu, a potom se i rasplakao prije nego što je zaspao na svom mjestu u poslovnoj klasi.

- Tijekom svojih 27 godina karijere nikada nisam vidjela nešto slično - kazala je stjuardesa.

Olesen je poricao seksualni napad kazavši kako nikada ne bi "svjesno" riskirati svoju karijeru počinivši zločin. Dodao je kako je uzeo tablete za spavanje i ničega se ne sjeća.

- Osjećao sam se potpuno užasno i bilo mi je jako žao. Nisam mogao vjerovati što su govorili, što se dogodilo. Neugodno mi je i osjećam se užasno - kazao je na suđenju 31-godišnji Olsen.

Danac, koji je tijekom karijere osvojio pet turnira na "European Touru", nakon incidenta je izgubio unosne sponzorske ugovore, a na ljestvici je sa 50. pao na 400 mjesto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije