Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoren susret

Počelo 35. HNL kolo: Gorica s 2:0 rutinirano bolja od Hrvatskog dragovoljca

Zagreb: Hrvatski Dragovoljac i Gorica u utakmici 35. kola Prve HNL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
13.05.2022.
u 20:22

Taj je pogodak otvorio utakmicu s obje strane premda se nisu nizale prave šanse pred vratarima. Bolji je dojam ostavljala Gorica koja je bila konkretnija u svojim napadima, a najbolje su šanse krajem prvog dijela imali Stojanovski i Caio

Odigrana je prva utakmica pretposljednjeg 35. kola Prve HNL u kojoj su nogometaši Gorice kao gosti svladali Hrvatski dragovoljac 2-0 (1-0).

Po pogodak u svakom poluvremenu su postigli Velikogoričani. U petoj minuti je strijelac bio Toni Fruk, a u 78. Paulius Golubickas.

Utakmica je počela savršeno za Goricu koja je povela već u petoj minuti. Na asistenciju Golubickasa za 1-0 je milimetarski točno naciljao Toni Fruk, s petnaestak metara iskosa.

Taj je pogodak otvorio utakmicu s obje strane premda se nisu nizale prave šanse pred vratarima. Bolji je dojam ostavljala Gorica koja je bila konkretnija u svojim napadima, a najbolje su šanse krajem prvog dijela imali Stojanovski i Caio.

13.05.2022., Zagreb - 35. kolo prve HNL: Hrv. dragovoljac - Gorica. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

I u nastavku je bolja momčad bila Gorica, a nakon točno sat vremena igre Fruk je propustio idealnu priliku za svoj drugi pogodak i osiguravanje bodova svojoj momčadi. No, utakmica je prelomljena u 78. minuti, a gol za 2-0 postigao je asistent prvog pogotka Golubickas.

Gorica je pobijedila po prvi puta nakon skoro mjesec i pol dana. Prije ovog slavlja imala je dva remija i tri izgubljene utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije