Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela ludnica

Počela je ludnica: Hrvatski navijači okupirali centar Swanseaja

Hrvatska, Wales, hrvatska reprezentacija, navijači (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
26.03.2013.
u 15:03

– Hrvatska je strašno jaka, kad krene naprijed, teško ju je zadržati. Od svih momčadi u skupini, ona me je najviše oduševila

Počela je ludnica uoči večerašnje kvalifikacijske utakmice između Walesa i Hrvatske. Naši navijači već su okupirali centar Swanseaja u kojem će u 20.45 početi još jedan važan susret.

Kako saznajemo iz velškog saveza, stadion još uvijek nije rasprodan, a očekuje se oko 600 hrvatskih navijača. Cijene su 20 funta (manje od 180 kn) za odrasle i pet funta (45 kn) za djecu.

I dok se navijači zagrijavaju za utakmicu, izbornici reprezentacija obavljaju posljednje pripreme. Hrvatski izbornik Štimac još uvijek nije riješio tko će zamijeniti ozlijeđenog Kranjčara, dok će Lovren najvjerojatnije zaigrati umjesto Šimunića.

S druge strane, izbornik Walesa Chris Coleman zabrinut je zbog snage naše reprezentacije.

– Hrvatska je strašno jaka, kad krene naprijed, teško ju je zadržati. Od svih momčadi u skupini, ona me je najviše oduševila. Ali, ako je želimo zaustaviti, prvo moramo ukrotiti magičnog Modrića – rekao je Coleman.

>>>Olić: Pogocima u Njemačkoj pokvario sam Štimcu planove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije