Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA ZVIJEZDA

Pobjegao je iz Hrvatske i živio u garsonijeri, nakon bogate karijere čuva ovce i radi na polju

Predrag Stojaković Instagram
17.11.2023.
u 20:12

Dugo vremena proveo je u NBA ligi igrajući za Sacramento Kingse, New Orleans, Toronto te Dallas Maverickse. Rođen je u Hrvatskoj, točnije u Požegi.

Predrag Stojaković bivši je poznati srpski košarkaš koji je dugo vremena proveo u NBA ligi igrajući za Sacramento Kingse, New Orleans, Toronto te Dallas Maverickse. Rođen je u Hrvatskoj, točnije u Požegi, na svojevremeno je izjavio kako je s 14 godina morao pobjeći zbog prijetnji putem grafita ili noćnih telefonskih poziva. 

GALERIJA Hrvatske košarkašice deklasirale Nizozemke na putu do Eura

1/9

- Imao sam 14 godina kada smo se zbog rata u Hrvatskoj preselili u Beograd, gdje smo ostali dvije godine. Bile su to za mene dvije prolazne godine. Živjeli smo u Zemunu, gdje sam obišao sve školske dvorane igrajući košarku. Sve mi je bilo nepoznato, bio sam nov, dijete iz provincije, drugačije sam govorio.

- Doživljavao sam ugodne i neugodne situacije. Upisao sam Trgovačku školu, misleći da ću nastaviti obiteljsku tradiciju, jer su mi roditelji bili trgovci. Uz to sam počeo i s košarkom. U školi su otkrili moj talenat i tako je počelo - rekao je jednom prilikom Stojaković koji je bio poznat kao vrstan tricaš.

VEZANI ČLANCI:

Inače, zbog operacije leđa Predrag Stojaković odavno ne igra košarku niti rekreativno, bacio se u ugostiteljstvo u kojem je u Grčkoj otvorio dva restorana, a dio kapitala uložio je u proizvodnju solarnih elektrana.

Također, slobodno vrijeme troši na vožnju traktora, obrađivanje zemlje i čuvanje ovaca u selu.

Komentara 22

Avatar votum
votum
21:20 17.11.2023.

Ma super... Ajde još o nekom tko je "pobjegao" .. makar od grafita 😏

TR
Tripoli
08:25 18.11.2023.

Da ih bar nikad nije ni bilo u Hr..ne bi sad na ovaj dan obilazili Herojski grad Vukovar...i ostala porušena mjesta po Hr...Koliko bi samo ljudi bilo živo...

LU
luzer96
10:42 18.11.2023.

Već dugo nam ne "javljate" što je sa pevačem Darkom Lazićem,što je sa Stanijom,u kojem je braku Februarka,da li je sin Zorana Slavnića još nekoga ubio,kada će Vučić ponovno posetiti Glinu,,,,,,,što se događa ,kaj ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije