Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Pobjede Milana, Arsenala, Salzburga i Bayera

Milan
Foto: Reuters/Pixsell
04.10.2018.
u 21:51

Milan je u skupini F na San Siru pobijedio Olympiacos sa 3-1 premda su gosti vodili sve do 70. minute.

Nogometaši Milana, Arsenala, Salzburga i Bayer Leverkusena upisali su i druge pobjede u natjecanju po skupinama Europske lige približivši se drugom krugu natjecanja već nakon dva kola. 

Milan je u skupini F na San Siru pobijedio Olympiacos sa 3-1 premda su gosti vodili sve do 70. minute. Grčki sastav je poveo golom Miguela Angela Guerrera u 14. minuti, no domaćin je u zadnjih 20 minuta okrenuo rezultat golovima Cutronea (70, 79) i Higuaina (76). Alen Halilović nije nastupio za domaći sastav.

U drugom susretu iz ove skupine Real Betis je pobijedio F91 Dudelange sa 3-0.  Na ljestvici vodi Milan sa šest bodova, Real Betis ima četiri boda, Olympiacos jedan, a Dudelange je bez bodova.

Arsenal je u susretu 2. kola skupine E na gostovanju u Bakuu pobijedio Karabag sa 3-0 golovima Sokratisa Papastathopoulosa (4), Emilea Smitha Rowea (53) i Mattea Guendouzija (80). Za Karabag je do 67. minute igrao Filip Ozobić.

U drugom susretu Sporting je na gostovanju u Ukrajini pobijedio Vorsku Poltavu sa 2-1 postigavši oba gola u sudačkoj nadoknadi. 

Vladislav Kulač je golom u 10. minuti doveo domaćine u vodstvo i sve do same završnice Ukrajinci su bili u prednosti. Izjednačio je Fredy Montero u 90. minuti, a u trećoj minuti nadoknade pobjedu Sportingu donio je Jovane Cabral. Josip Mišić nije igrao za Sporting.

Na ljestvici vode Arsenal i Sporting sa po šest bodova, dok su Vorska Poltava i Karabag bez bodova.

U B skupina RB Salzburg je pobijedio Celtic sa 3-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu golom Odsonnea Edouarda (2). Golove za austrijskog prvaka zabili su Dabour (55, 73-11m) i Minamino (61). Celtic je od 72. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen James Forrest.

Za Salzburg je cijeli susret igrao Marin Pongračić, dok Filip Benković nije nastupio za Celtic zbog ozljede.

Idnetičnim rezultatom RB Leipzig je na gostovanju pobijedio Rosenborg. Golove za njemački sastav zabili su Jean-Kevin Augustin (12), Ibrahima Konate (54) i Matheus Cunha (61), dok je gol za Rosenborg zabio Issam Jebali (79).

Na ljestvici vodi RB Salzburg sa šest bodova, Celtic i RB Leipzig imaju po tri boda, a Rosenborg je na nuli.

U skupini A Bayer Leverkusen je pobijedio AEK Larnacu sa 4-2, dok je Zurich porazio Ludogorec sa 1-0.

Golove za 'Apotekare' zabili su Havertz (44), Alario (49, 88) i Brandt (90+2), dok su golove za goste zabili Trichkovski (25) i Raspas (90+1). Tin Jedvaj je za Bayer igrao posljednjih sedam minuta.

U susretu između Zuricha i Ludogoreca presudio je pogodak Palssona šest minuta prije kraja utakmice.

Na ljestvici vode Bayer i Zurich sa po šest bodova, dok su AEK i Ludogorec bez bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije