Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠAH

Pobjeda Rusa u velikom derbiju

Šahovski turnir u Zagrebu
Foto: Marin Tironi/Pixsell
13.11.2019.
u 11:57

Meč je odlučio Poljak Mateusz Bartel, koji je svladao Tor Fredrika Kaasena. Nakon dvije uzastopne pobjede Bosiočić je protiv Davida Navare zabilježio prvi remi

U 3. kolu 35. Kupa europskih klubova na kojem sudjeluje 66 klupskih sastava, na rasporedu je bio derbi susret između branitelja naslova ruskog "Mednji Vsadnika" i najvećeg rejting-favorita skopskog "Alkaloida" u kojem su Rusi došli do trijumfa

Pobjedom Pavela Ponkratova nad Jurijem Krivoručkom Rusi su ostvarili minimalnu pobjedu 3,5-2,5 i tako širom otvorili put prema novoj tituli europskog prvaka.

Treći nositelj, češka momčad "AVE Novy Bor" istim je rezultatom svladala norvešku "Valerengu" za koju igra naš velemajstor Marin Bosiočić. Meč je odlučio Poljak Mateusz Bartel, koji je svladao Tor Fredrika Kaasena. Nakon dvije uzastopne pobjede Bosiočić je protiv Davida Navare zabilježio prvi remi.

Ognjen Cvitan je u "dresu" švicarskog "Riehena" pretrpio prvi poraz, a njegov je klub izgubio s 4-2 od češkog sastava "Joly nad Labem".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije