Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Pobjeda Portlanda, Hezonja skroman

Mario Hezonja
Foto: Reuters/Pixsell
07.02.2020.
u 13:01

Hrvatski je košarkaš u tri minute na terenu zabio dva koša (šut iz igre 1/2) uz tri skoka i jednu ukradenu loptu

Portland Trail Blazers Marija Hezonje su sa 125-117 kod kuće svladali San Antonio Spurs, a hrvatski je košarkaš u tri minute na terenu zabio dva koša (šut iz igre 1/2) uz tri skoka i jednu ukradenu loptu.

Trail Blazerse je do pobjede vodio Damian Lillard koji je utakmicu završio sa 26 koševa i 10 asistencija, dok je Carmelo Anthony dodao 20 koševa i osam skokova. 

Kod Spursa, kojima je ovo šesti poraz u zadnjih osam utakmica, najbolji je bio Trey Lyles sa 23 ubačaja i deset skokova, a Luka Šamanić nije ulazio u igru. 

Milwaukee Bucks su sa 112-102 također na svom terenu nadigrali Philadelphia 76erse osvetivši im se za poraz na Božić, a do pobjede ih je vodio raspoloženi Giannis Antetokounmpo sa 36 poena, 20 skokova i šest asistencija. Za trenutačno najkorisnijeg igrača MVP-a ovo je peta uzastopna utakmica s najmanje 30 koševa, 16 skokova i šest asistencija. Dragan Bender nije ulazio u igru. 

Najbolji strijelac Philadelphije bio je Tobias Harris sa 25 koševa, dok je Joel Embiid, kojeg je Antetokounmpo izabrao u svoju All Star momčad, utakmicu završio sa 19 koševa i 11 skokova. 

Houston Rockets su sa 121-111 u gostima svladali Los Angeles Lakerse a najzaslužniji za to bio je Russell Westbrook sa 41 ubačajem. James Harden nije imao svoju večer, utakmicu je završio sa 14 koševa, a Anthony Davis je bio najbolji kod Lakersa sa 32 poena i 13 skokova. LeBron James je dodao 18 pogodaka, 15 asistencija i devet skokova. 

Zadnja momčad Sjeverozapadne divizije New Orleans Pelicans su sa 125-119 pobijedili u gostima Chicago Bullse, a rookie Zion Williamson je za pobjedu ubacio 21 poen, dok je JJ Redick dodao 18.

New York Knicks su kod kuće sa 105-103 bili bolji od Orlando Magica, a Julius Randle je zabio 22 koša, dok je najbolji strijelac utakmice bio igrač gostujuće momčadi Nikola Vučević sa 25 koševa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije