Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Pobjeda Lazija, a Roma je izgubila od Bologne

Roma
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
23.09.2018.
u 19:36

Kriza Rome se nastavila i na gostovanju kod Bologne. Rimski sastav je u šest utakmica ove sezone, pet u prvenstvu i jednoj u Ligi prvaka, upisao samo jednu pobjedu uz tri poraza

Nogometaši Rome nastavili su s lošim rezultatima u novoj sezoni upisavši poraz 0-2 od Bologne i nakon pet kola imaju samo jednu pobjedu, dok je Lazio s uvjerljivih 4-1 porazio Genou.

Kriza Rome se nastavila i na gostovanju kod Bologne. Rimski sastav je u šest utakmica ove sezone, pet u prvenstvu i jednoj u Ligi prvaka, upisao samo jednu pobjedu uz tri poraza.

>> Pogledajte intervju s Nikom Čekom

Ovoga puta stradali su na gostovanju kod Bologne i to prvi put u posljednjih 14 godina. Zadnji put je Bologna na svom Renato Dall'Ara stadionu slavila protiv Rome u rujnu 2004. 

Pobjedu Bologni donijeli su Federico Mattiello (36) i Santander (59). God gostiju nije bilo Ante Ćorića.

Lazio je na Olimpicu porazio Genou s 4-1, a strijelci su bili Felipe Caicedo (7), Ciro Immobile (23, 89) i Sergej Milinković-Savić (53). Pogodak za goste zabio je K. Piatek (46). Milan Badelj je za Lazio igrao posljednjih 10 minuta.

Udinese je na gostovanju porazio Chievo 2-0 golovima  R. de Paula (76) i K. Lasagne (90). Adrian Šemper nije nastupio za Chievo, baš kao niti Andrija Balić za goste.

U ranije odigranom susretu nogometaši Napolija slavili su u gostima kod Torina s 3-1. Napolitanci su do četvrte pobjede u sezoni stigli već  u prvom dijelu kada su mrežu domaćina pogodili Insigne (4) i Verdi (20). Igrač Torina Belotti smanjio je iz penala u 51. minuti, da bi Insigne drugim golom u 59. minuti odlučio pobjednika. Marko Rog je započeo utakmicu kod Napolija, a zamijenjen je u 60. minuti. 

Na ljestvici vode Juventus i Napoli s po 12 bodova,. no Juve ima utakmicu manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije