Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Pobjeda Borussije (D), Vida igrao u remiju Beşiktaşa

Borussia Dortmund
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.02.2018.
u 23:05

Junak pobjede Borussije iz Dortmunda s dva gola bio je njihov novi napadač Michy Batshuayi

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida odigrao je čitavu utakmicu za Beşiktaş koji je u susretu 20. kola turskog prvenstva odigrao 2:2 (1:2) na gostovanju kod Bursaspora.

Ovim rezultatom četvrti Beşiktaşse bodovno izjednačio s trećim Fenerbahçeom, oba sastava imaju po 37 bodova, ali Beşiktaşje odigrao utakmicu više. Bursaspor je u sredini ljestvice, deveti s 26 bodova.

Borussia Dortmund
1/12

Na vrhu je Istanbul BB s 42 boda, jedan manje ima drugi Galatasaray.

U prvoj utakmici 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Dortmunda kao gost je svladala Köln sa 3:2 (1:0).

Junak pobjede gostiju iz Dortmunda s dva gola bio je njihov novi napadač Michy Batshuayi (35, 62) iako su domaći oba puta nakon njegovih pogodaka uspijevali izjednačiti preko Simona Zollera (60) i Jorgea Merea (70). Ipak, nakon što je Andre Schürrle (84) i po treći puta doveo Borussiju u vodstvo Köln više nije imao odgovor.

Borussia je tako skočila na drugo mjesto ljestvice s 34 boda, koliko imaju i treći Bayer te Schalke 04 koji imaju po utakmicu manje, dok je Köln ostao posljednji s 13 bodova.

Na vrhu je Bayern s 50 bodova, dok je Köln najbliži Hamburger SV-u koji ima 16 i Werder koji ima 17 bodova.

Nogometaši Marseillea stigli su na drugo mjesto ljestvice francuskog prvenstva zahvaljujući uvjerljivoj 6:3 (3:0) domaćoj pobjedi protiv Metza u prvoj utakmici 24. kola.

Strijelci za Marseille bili su Sanson (6), Thauvin (9, 56), Germain (44, 50) i Mitroglou (75), dok su golove za Metz postigli Mollet (73, 84) i Niane (90).

Drugi Marseille sada ima 51 bod, osam manje uz utakmicu više od vodećeg Paris SG-a, a tri više od trećeg Lyona, odnosno četiri više od četvrtog Monaca. Monaco i Lyon igrat će međusobno u nedjelju.

Metz je posljednji s 18 bodova, pet manje od pretposljednjeg Toulousea, a šest od 18. Troyesa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije