Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrkić protiv Vrkića

Pobijedi li Lovro Dukića, naći se u 'oči u oči' s vlastitim bratom!

MMA Liga
Foto: MMA Liga
1/7
29.10.2013.
u 15:51

Ovaj dečko s Trešnjevke poluge radi kao od šale, a u subotu ćemo vidjeti kako će se snaći u okršaju s pakleno prgavim udaračem Zdravkom Dukićem

Lovro Vrkić već je svojim debijem u kavezu najavio da pred publikom Cibone stoji talent. Tada je polugom na ruci pobijedio prezimenjaka iz Omiša te pokazao da je, baš poput svog starijeg brata Luke, velika nada Hrvatske MMA lige u svojoj kategoriji. U svom drugom nastupu, Vrkić je ekspresno nakon svega 25 sekundi savladao Smolčića polugom na nozi, a finale MMA lige izborio je pobjedivši Tončija Peruška polugom na ruci.

Ovaj dečko s Trešnjevke poluge radi kao od šale, a u subotu ćemo vidjeti kako će se snaći u okršaju s pakleno prgavim udaračem Zdravkom Dukićem.

- Idem na pobjedu, naravno. Želim superfinale! Sviđa mi se njegov stil i zato se jako veselim toj borbi. On ne dolazi nužno pobijediti, već dati sve od sebe, pokazati se publici i uvijek pruži onu atraktivnost zbog koje volimo MMA. Znam da ćemo dati borbu za pamćenje – izjavio je Lovro Vrkić. Lovro Vrkić ima i jedan dodatni motiv zašto želi superfinale MMA lige u prosincu. Naime, u slučaju da “prođe“ Dukića, u kavezu za obranu titule, naći će se “oči u oči“ s vlastitim bratom Lukom koji je prošle godine uzeo pojas u velter kategoriji. U slobodnoj borbi nije zahvalno nagađati, no uslijedi li takav tijek događaja, okršaj Vrkića protiv Vrkića zaslužuje filmsku adaptaciju.

- To bi bila borba kao i svaka druga, dobro ne baš kao i svaka druga (smijeh). Ne bi išao na to da mu “otkinem glavu“, tj. ozljedim ga jer ipak smo braća. Ali, ja ni inače ne idem u kavez sa željom da ozlijedim protivnika, već sa željom da ga pobijedim. Znam da moj brat ne bi štedio mene, pa bi ja onda bio prisiljen ne štedjeti njega. On je bio dosta skeptičan oko mojih nastupa za MMA ligu i nije vjerovao da ću doći do njega. A, eto me, tu sam. Samo je još jedna prepreka do borbe mene i njega – ispričao je Lovro.

Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj? Prestižna titula MMA prvaka rezervirana je samo za najodvažnijeg. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika. Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

>>'Doktor' Martić stres liječi u MMA kavezu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije