Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA MMA LIGA

'Doktor' Martić stres liječi u MMA kavezu!

Hrvatska MMA liga (1)
Foto: Hrvatska MMA liga
1/4
28.10.2013.
u 14:10

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Hrvoja Martića (31) publika Cibone upoznala je kada je ekspresno “ugušio“ Manuela Karića. U Hrvatskoj MMA ligi pokazao se kao izrazito eksplozivan i spreman borac, no ta eksplozivnost nije mu bila dovoljna u polufinalnom ogledu protiv sjajnog Antonija Mijatovića. Martić se tada žilavo branio, no jednoglasnom odlukom sudaca na kraju je slavio Mijatović.

Hrvoje Martić netipičan je MMA borac, a prati ga epitet “doktora“ među rabijatnim momcima. Tome je tako zato što Hrvoje već deset godina radi kao medicinski tehničar u zagrebačkoj Hitnoj pomoći. Kaže da se nagledao svih mogućih scenarija crne kronike, a MMA borbama kanalizira ogroman pritisak koji donosi rad u Hitnoj. Zanimljiv je taj polaritet u Martiću, s jedne strane bavljenje sportom u kojem se nanose ozljede, a s druge strane liječenje tih istih ozljeda i spašavanje života.

- Tek sam s 27 godina ušao u dvoranu. Trenirao sam grappling, a zadnje dvije godine otkrivam MMA. Smatram da svakog čovjeka pokreću dvije osnovne emocije: ljubav i strah. U slobodoj borbi iskusiš i jedno i drugo. Lagao bi kada bi rekao da nema straha. Ali, MMA je moja ljubav, bavim se ovim sportom iz čistog užitka. Čitav život imam problema s koncentracijom, ali kada uđem u kavez sve prestaje. Bez obzira na ishod. Osjećam apsolutni mir i fokusiranost. Nije mi taj osjećaj potpunog mira bio poznat do tada - ispričao je Hrvoje Martić.

U subotu ga u Ciboni čeka borba za treće mjesto Hrvatske MMA lige gdje će snage odmjeriti s opakim udaračem Matejom Jurinom. Kojem će od njih dvojice trebati liječnička intervencija, otkrit ćemo za nekoliko dana.

- Oboje dolazimo nakon poraza. Siguran sam da će on dati sve od sebe. Pokazao se kao izuzetno čvrst i srčan borac. Respektiram ga. Siguran sam da ćemo pružiti dobru borbu. Vjerujem u svoju pobjedu – osvrnuo se Martić.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije