Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roko Šimunić 23. na 50 m leđno

Plivači podbacili, najbolji tek 20.

Mario Todorović
Renato Branđolica
30.07.2011.
u 18:00

Posljednji od naših plivača nastupio je Roko Šimunić (22), koji je u utrci na 50 metara leđno (26,07) bio najbolji u skupini te je ukupno osvojio 23. mjesto u konkurenciji 39 plivača.

To je treći najbolji plasman hrvatskih plivača u Šangaju.

Najuspješniji bio je Mario Todorović (20. na 50 m dupinovim načinom) a potom Sanja Jovanović (22. na 50 m leđno). Karla Šitić je u gotovo neregularnim uvjetima u Istočnokineskom moru bila 12. u utrci na 25 kilometara.

Rezultati - vaterpolo, za 5. mjesto: Španjolska (Molina i Perez po 3) - SAD 11:10, za 7. mjesto: Crna Gora - Njemačka 8:5 (prva je četvrtina završena rezultatom 4:3, a posljednja rezultatom 0:0).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije