Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb u Płocku

Plinari žele nastaviti pozitivan niz u Ligi prvaka

Zagreb: Zagrijavanje igrača prije utakmice EHF Lige prvaka između PPD Zagreb i Telekom Veszprem
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
15.12.2022.
u 19:15

– Ima još dosta kola, dosta bodova u igri i mi idemo odigrati najbolje što možemo i izvući što bolji rezultat. Ne moramo se previše obazirati na njih, već samo na sebe i svoju igru – ne treba srljati, već polako i koncentrirano raditi na ostvarenju cilja – istaknuo je Slavko Goluža, trener plinara.

Rukometaši PPD Zagreba večeras (20.45 sati) u poljskom Płocku igraju susret 10. kola elitne skupine Lige prvaka. Nakon što su u Zagrebu osvojili bodove protiv Veszpréma te bod na gostovanju u Bukureštu, momčad Slavka Goluže želi pozitivan niz nastaviti u Poljskoj. Trenutačno plinari imaju bod više od Wisłe i večeras bi im bio dovoljan i bod.

– Možemo jako puno dobiti ovom utakmicom, to je sigurno. Pritiska, međutim, nema, idemo odigrati najbolje što možemo. Neće to sigurno biti ista utakmica kao u Varaždinu, oni su u dobroj formi, pobijedili su Kielce prije samo nekoliko dana. Ima još dosta kola, dosta bodova u igri i mi idemo odigrati najbolje što možemo i izvući što bolji rezultat. Ne moramo se previše obazirati na njih, već samo na sebe i svoju igru – ne treba srljati, već polako i koncentrirano raditi na ostvarenju cilja – istaknuo je Slavko Goluža, trener plinara.

Karpo Sirotić, srednji vanjski zagrebaša, dodao je:

– Nekog velikog pritiska nema, idemo se "potući" s njima i vidjeti što će nam to donijeti. Imaju sjajan sustav, jako dobre igrače, međutim svjesni smo i svojih kvaliteta. 

KAKAV GOVOR BIVŠEG VATRENOG! Bio je na rubu suza: 'Moram reći jedno ime. Održao svima lekciju života

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije