Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Plinari u Prešov bez kompletne momčadi

16.11.2016., Arena Varazdin, Varazdin - VELUX EHF Liga prvaka, skupina B, 7. kolo, RK PPD Zagreb - KS Vive Tauron Kielce. Silvio Ivandija. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/7
14.03.2017.
u 07:09

Silvio Ivandija, trener “plinara”, u Zagrebu je ostavio Skoka, Stevanovića, Vorija, Kontreca, braću Valčić, Markovića, Cingesara, Mandalinića, Pavlovića, Miklavčića i Horvata. Oni se odmaraju za četvrtak i susret s Meškovim

Rukometaši PPD Zagreba danas gostuju u Prešovu gdje će protiv Tatrana odigrati utakmicu SEHA Gazprom lige. Zanimljivo je da zagrebaši nikad nisu pobijedili u Slovačkoj, a vjerojatno neće ni večeras.

Naime, Silvio Ivandija, trener plinara, u Zagrebu je ostavio Skoka, Stevanovića, Vorija, Kontreca, braću Valčić, Markovića, Cingesara, Mandalinića, Pavlovića, Miklavčića i Horvata. Oni se odmaraju za četvrtak i susret s Meškovim. 

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Červar se oprostio od Makedonije: Odabrao sam moju zemlju - Hrvatsku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije