Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDBINA

Pletikosa: Odmah nakon smrti oca Angela mi je podarila sina

\'13.01.2010., Split - Reprezantivni nogometni vratar Stipe Pletikosa s trudnom suprugom Angelom u setnji rivom.  Photo: Leonard Nincevic/PIXSELL\'
Leonard Nincevic/PIXSELL
20.02.2011.
u 09:09

U trenucima kada je bio ozlijeđen, kada nije branio, umro mu je otac Frane.

- Bio sam jako vezan za oca Franu, kojeg smo svi zvali Franko. Kao mulca vodio me na nogomet, košarku, ragbi. Volio je jako sport, bilo smo baš povezani. Izgubio sam oca, ali i uzora, prijatelja.

No, sudbina, Svevišnji, kako god želite, odmah mu je nakon mjesec dana vratila vjeru, raspoloženje.

- Mjesec dana nakon očeve smrti zatrudnjela je supruga Angela. Godinama smo čekali, stoga je sreća bila enormna. Baš smo 16. veljače proslavili Frankov prvi rođendan.

Prije dva ljeta pomalo ste sve iznenadili kada ste u samostanu na Korčuli proveli godišnji odmor.

- Supruga i ja ne volimo luksuzne hotele, izlaske, tulume. Volimo jedan mirniji život. Nakon šoka s Turcima osjetio sam potrebu za jednim mirnijim odmorom. Svi smo u obitelji vjernici, ali nismo opterećeni.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Tot
11:07 20.02.2011.

a negdje dobiš negdje zgubiš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije