Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion
Povratak na članak

Pletikosa: Bjelica će imati problema s Dinamovim igračima

Atmosfera oko Dinama nije prava, uz slobodan ulazak i uz nagrade na proslavu naslova je došlo manje od osam tisuća ljudi - kaže Pletikosa

Komentari 6

DU
Deleted user
23:49 21.05.2018.

E moj Stipane šta bi dali tvoji iz jogurtane da imaju takvih problema kao Dinamo hehe. Stipe nije nešto napeto osvajati titulu ispred jogurtane. Dakle Stipane nama je osvojiti titulu kao vodu piti,zrak disati.........normalno nam je to . Volim te Dinamo. I kaj sad večernji sugerira ?????? izokreće perfidno ovakvim naslovom kao da je Dinamo u nekim problemima .....kao da je najgori,a gledajte jogurtanu.......ajmooooooooo se sad svi nasmijati jogurtani. Mamić je 100% u pravu kad ovakve medije proziva. Naravno da će neki klokan popušiti ovu večernjakovu orjunašku patku.

VL
BU
BuddhaZG
05:42 22.05.2018.

Joško & Stipe & Mateo - trojac komentatora koje svaki purger i navijač Dinama s pozornošću sluša . . . prije odlaska na zahod.

VL
MA
Marsijanac
00:52 22.05.2018.

E moj Stipe, ja jos uvijek ne mogu preboljeti da se ti nisi oprostio od repke PRIJE Brazila.

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
11:51 22.05.2018.

Pletikosa: Bjelica će imati problema s Dinamovim hrvatskim igračima koji se vole kladiti i kada treba dugove vratiti i nož izvaditi.

VL
KE
kentie
01:45 22.05.2018.

Jednom Dinamo, navek Dinamo...pazi se jako te snimamo: elem dakle, svima su plavi trn u oku....bili i ostali...a ajdukovci stalno traže kukavičje jaje u tdjem dvorišću...sjećam se Ajdukovci 1970. nisu ni a rekli Dinamu iako su debelo bili zadnji na tablici (zbog njih i njihovog ostanka u elitnom rangu, liga je sa 16 povećana na 18 klubova), Ajduk je dal pedalguz Dušanu Nenkoviću, palicu je preuzel Slavko Luštica, bili i njegovi tići na čelu sa Juricom Jerkovićem su postali državni prvaci man 1971. u proletje...i tako nekoliko puta nakon toga pod palicom nezaboravnog šjor Ive - Tomislava Ivića...

VL
DM
drago.miota
09:02 22.05.2018.

Ma kakve želje snivaju ovi orjunaši po zadatku unesti malo nemira prije kupa pa ako su u Dinamu problemi šta bi bilo da nisu,a šta je onda u Jogurtani kad ne može dalje od 3 mjesta hahahaha!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.