Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije igrača

Pletikosa: Bilo je kontakta, sudac je mogao pokazati na bijelu točku

Stipe Pletikosa (1)
Marko Prpić/Pixsell
07.09.2012.
u 23:16

- Bilo je teško, a ovu pobjedu posvećujem našim navijačima. Protiv Belgije će nam sigurno biti lakše igrati

Hrvatski nogometaši nakon utakmice bili su presretni zbog pobjede nad Makedonijom. Junak susreta Nikica Jelavić prvi je došao pred novinare.

- Bilo je teško, a ovu pobjedu posvećujem našim navijačima. Protiv Belgije će nam sigurno biti lakše igrati - rekao je Nikica.

Vratar Stipe Pletikosa prokomentirao je dvojbenu situaciju iz prvog poluvremena kada je zbog njegova duela s Goranom Pandevom sudac mogao pokazati na bijelu točku.

- Vidjelo se da je Pandev pokušao iznuditi 11-erac i po meni to nije bilo za kazneni udarac, ali budimo realni, bilo je kontakta i sudac je lako mogao pokazati na bijelu točku - rekao je Plete.

Luka Modrić prvi puta je nastupao za reprezentaciju otkako je potpisao za madridski Real.

- Kako se osjećam? Kada za Hrvatsku igram uvijek je isto, ništa se nije promijenilo otkako sam u Realu. Uvijek s istom željom dolazim u Hrvatsku. Makedonci su bili dobri, ali zasluženo smo pobijedili. Ne bih ulazio u dublje analize, ali trebali bismo igrati bolje. Lakše će nam biti igrati protiv Belgije jer su oni momčad koja se voli nadigravati.


Ključne riječi

Komentara 15

AN
Andreeejjj
23:38 07.09.2012.

Naravno, da je bio penal, suci nas vole i žmure već duže. A u studiu naši Štimac, Beusan i Vlaović lažu kao i uvjek i kunu se, da nije bilo 11-rca!? Uz svo poštovanje našoj repki, sa takvom NE-igrom nemamo šta tražiti protiv Belgije! Štimac je pljuvao BILIĆ-a zbog neigranja Eduarda, a on ga stavi namjerno i izvadi brzo iz igre?! Šimuniću treba zahvaliti za sve što je dao repki i nepozivati ga više, u godinama je čovjek, bez inspiracije, brzine, itd, itd.

GU
Gustavo
23:52 07.09.2012.

Čudi me da je Pandev onako brzo ustao, očito mu fali iskustva jednog Inzaghia.

ZM
zmaj5
23:19 07.09.2012.

Svaka čast Stipe,bio je penal ko suza,ali ajde da se i nama jednom progleda kroz prste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije