Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRINJSKI PREOKRENUO

Plemićima se isplatio pobjednički mentalitet

10.11.2008.
u 16:49

Momčad Zrinjskog već je osigurala naslov jesenskog prvaka u Premijer ligi BiH. Momčad Dragana Jovića i u posljednjem susretu sa Zvijezdom pokazala je kako je bez dvojbe najbolja momčad Premijer lige BiH.

Gledateljima u Mostaru priređeno je nekoliko stresnih trenutaka u završnici utakmice. Zrinjski se u samo nekoliko minuta od poraza (2:3) spasio u velikom stilu i na koncu ubilježio pobjedu (4:3) te nova tri boda vrijedna naslova jesenskog prvaka.

Prvi favoriti
- Naša momčad je i ovaj put pokazala sjajan karakter. Nošeni fantastičnim navijanjem s tribina, došli smo u zadnjim minutama do pobjede. Pokazali smo mentalnu snagu i kvalitetu, što nam daje za pravo da kažemo kako smo sad prvi favoriti za osvajanje naslova.

- Čestitam momčadi na prikazanoj igri, a zahvaljujem publici koja je imala velik udio u pobjedi - kazao je nakon utakmice trener prve momčadi Zrinjskog Dragan Jović.

Nikad otkad se igra Premijer liga BiH, ni jedna momčad nije imala takav pobjednički mentalitet, bila toliko glada pobjede. Iako je statistika ponekad savršena varalica, na primjeru momčadi plemića to nije tako. Za prilike u BiH nevjerojatnih 15 utakmica bez poraza u svakom je slučaju argument kvalitete momčadi Zrinjskog.

Sjajna utakmica
- Zaista mislim da je Zrinjski vrlo dobra momčad, ali ni Zvijezda nije mačji kašalj. Obje momčadi su imale svoje prigode. Mi nismo uspjeli dokusuriti Zrinjski, a oni su na koncu uspjeli izvući pobjedu.

- Bila je to sjajna i uzbudljiva utakmica. Kamo sreće da je više takvih na premijerligaškim igralištima - kazao je Zvijezdin trener Ratko Ninković.

Nadmoć u novoj sezoni potvrđena je čak dva kola jesenskog dijela prvenstva. Međutim, Jović misli da je tek sada momčad Zrinjskog glavni favorit za osvajanja krune na kraju sezone.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije