Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.03.2019. u 16:51

Nogometaši Dinama pobijedili su u utakmici 25. kola Prve HNL  kao gosti Goricu s 2-1 (1-0)  i time još više učvrstili prvo mjesto na prvoligaškoj ljestvici.

Susret između prvoplasirane i šestoplasirane momčadi prvenstva ostat će zapamćen po tome što su sva tri zgoditka postignuta iz kaznenih udaraca. Prvi je dosuđen u 25. minuti, Marina je u kaznenom prostoru faulirao Andrića  koji se našao u izglednoj prilici za gol, a sudac Duje Strukan je bez razmišljanja pokazao na kazneni udarac kojeg je u vodstvo gostiju pretvorio Andrić. 

Domaćini su do izjednačenja došli također iz kaznenog udarca nakon što je reprezentativni branič Marin Leovac s rukama oborio najopasnijeg napadača domaćih Zwolinskog, a Lovrić s bijele točke u 57. minuti izjednačio rezultat.

Radost domaćih trajala je samo četiri minuta jer je Čagalj u 61. minuti na nedozvoljeni način zaustavio Gavranovića pa je Strukan dosudio i treći jedanaesterac kojeg je ponovno Andrić pretvorio u vodstvo gostiju koji su novom pobjedom stigli na 64 boda, 20 više od druge ispred Rijeke koja ima utakmicu manje. Gorica je s 38 bodova na šestom mjestu s dva boda manje od petoplasiranog Hajduka. 

Susret je odigran na Gradskom stadionu, a sudio je pred 4000 gledatelja Duje Strukan iz Splita.

>> Pogledajte kako je izgledao povratak igrača Dinama iz Portugala

Komentara 5

ST
stefj
15:15 17.03.2019.

Ne igra Moro, već Gojak. Na žalost... I opet je fulao zicer, a u srednjem redu kao da igra za Goricu... Dajte ga prodajte, pod hitno. Ili poklonite...

SV
sven222
21:04 17.03.2019.

jeli to dYnamo unajmio glumce da glume ????!!!! koja loša gluma sa lošim redateljem ali takva nam je i država !!!!!!!!

DH
dalibor.hren
17:28 17.03.2019.

Bitno je da je Duje sudio pritiv Gorice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije