Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U NAŠICAMA Prodane ulaznice pokrile bi dugovanja domaćina

Plavi spašavaju NAŠK iz krize

18.06.2009.
u 08:48

Našički nogometni trećeligaš NAŠK danas u 17.30 sati u povodu 90. obljetnice kluba igrat će s Dinamom prijateljsku utakmicu. Našički klub trese teška financijska kriza.

– Nakon utakmice mogli bismo riješiti sva dugovanja kluba, koja su nešto veća od sto tisuća kuna – kaže čelni čovjek uprave Slavko Vukšić Gašo.

Sedmorici trenera nisu isplaćene plaće za tri mjeseca, a igračima je uprava dužna plaću za svibanj. Budući da klub slavi 90 godina postojanja, očekuje se da će utakmica s plavima biti dar ne samo gledateljima već i igračima i trenerima koji bi tako mogli zaraditi za plaće.

Međutim, za ulaznice će, umjesto prigodnog besplatnog ulaska, trebati izdvojiti deset (žene i djeca), trideset (stajaća mjesta) do čak pedeset kuna (tribina s 800 sjedaćih mjesta).

– Smatram da cijene ulaznica nisu previsoke. Dinamo u Našicama nije bio tridesetak godina – ističe Vukšić.

Milan Tomljanović, trener NAŠK-a, misli da su cijene ipak malo previsoke za naše prilike.

– Budući da se radi o obljetnici kluba, cijene su mogle biti prigodne, pedeset kuna za tribine nije malo – kaže trener Tomljanović.

No, kako god bilo, plavi u Našice dolaze sa svim igračima, trener Jurčić vodi cijelu momčad na taj susret, dan prije odlaska na pripreme na Roglu. Plavi bi tako mogli spasiti taj trećeligaški klub od dublje krize.

Još kad bi se za druženje s igračima Dinama i Zdravkom Mamićem u hotelu “Park” od (15.30 sati) naplaćivale ulaznice, NAŠK bi možda postao i financijski jak trećeligaš.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije