Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
International kup

Plavi izgubili od Leicestera i ispali! U prijenosu stavili Dinamu grb Hajduka

Dinamovi juniori
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
27.01.2020.
u 22:24

Plavi su izgubili od Leicestera s 1:2 i oprostili se od ovog natjecanja u kojem su prošle sezone bili u finalu i izgubili od Bayerna

Mlada momčad Dinama nije uspjela proći skupinu Premier league International kupa u Engleskoj. Plavi su izgubili od Leicestera s 1:2 i oprostili se od ovog natjecanja u kojem su prošle sezone bili u finalu i izgubili od Bayerna.

Male su bile nade da Dinamo može proći u drugu fazu natjecanja nakon nesretnog poraza od Arsenala u zadnjim sekundama (2:3). Da bi bili među najbolje drugoplasiranima koji idu dalje trebala im je pobjeda od tri pogotka razlike nad Leicestereom.

Dinamovi juniori
1/3

Krenuli su igrači Igora Jovićevića jako dobro, imali su nekoliko prigoda, a onda u 22. minuti i poveli. Mario Ćuže napravio je puno toga i poslužio Leona Šipoša koji je primirio loptu i pogodio za vodstvo zagrebačke momčadi. Imao je Dinamo priliku i povećati prednost, iz slobodnog udarca s 18 metara Filip Jovićević pogodio je prečku.

No,u 30 minuti Leicester je došao do izjednačenja nakon gužve i odbijanaca u 16-ercu plavih.

U nastavku je pogriješio vratar i kapetan Dinama Juric, domaćini su zabili preko Wrighta kojem je to  bio drugi pogodak i bio je to znak da se maksimirska momčad oprašta od ovog natjecanja u kojem je opet pokazala kvalitetu, a igrala je u prilično 'šarenom' sastavu. 

Da su igrali Marin, Gvardiol, Đira i još nekolicina igrača, možda bi Dinamo imao i šanse za potrebnu uvjerljivu pobjedu, no i ovako se pokazao u dobrom izdanju, a najviše je pokazao Mario Ćuže. No, pobjeda nad Villarrealom, i taj nesretni poraz od Arsenala bili su previše za momčad Igora Jovićevića.

Kao zanimljivost napomenio da je jedna internetska stranica u svom tekstu 'uživo' uz Dinamo stavila grb Hajduka. 

Ključne riječi

Komentara 4

SM
smatokov
01:43 28.01.2020.

Jedino tako mogu biti u europi zapadnije i sjevernije od Zagreba ili Varazdina

AP
apathylolz
23:20 27.01.2020.

Stvarno zanimljivo,koji ste jadnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije