Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajni obožavatelj

Platio 85.000 dolara za izlazak s lijepom Genie: 'Samo da je oborim s nogu, držite mi fige'

Eugenie Bouchard
Foto: Instagram/Eugenie Bouchard
1/6
20.05.2020.
u 13:32

Prijavite se na moj kanal da vidite kako će Romeo oboriti Juliju s nogu. Držite mi fige', napisao je Menery

Lijepa tenisačica Eugenie Bouchard nedavno je objavila zanimljivu ponudu u kojoj se obavezala da će izaći na večeru s osobom koja uplati najveći iznos te je voditi na jedan turnir.

Kanađanka se tako priključila humanitarnoj akciji AllInChallenge čija je svrha osiguravanje hrane djeci i onima koji je tijekom pandemije koronavirusa najpotrebnije.

Eugenie Bouchard
1/12

Početan iznos vio je 2.500 dolara, a ugodno se iznenadila kada je netko za njenu ponudu izdvojio čak 85.000 dolara.

'Ljudi, vi ste čudesni. Zahvalna sam svima koji su se pridružili ovom projektu. Ne mogu dočekati da upoznam pobjednika', javila se Eugenie Bouchard.

U međuvremenu se doznalo tko je dao najveću ponudu. Tajanstveni obožavatelj je američki komičar Bob Menery koji je stekao veliku popularnost kroz šaljive snimke na Instagramu, a najavio je kako će pokušati Genie oboriti s nogu.

'Govorite mi da imam šanse. Teniska senzacija Eugenie Bouchard je prihvatila moj poziv na izlazak. Prijavite se na moj kanal da vidite kako će Romeo oboriti Juliju s nogu. Držite mi fige', napisao je Menery.

Vidjet ćemo što će od toga na kraju ispasti. Prvi sastanak će zbog pandemije koronavirusa vjerojatno biti nešto drugačiji, a najavljeno je kako će se vidjeti putem video chata. A kasnije tko zna...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije