Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje

Platini: Hrvati, vi i Srbi imate žuti karton

'REFILE - CORRECTING TO CHAMPIONS LEAGUE DRAW, NOT EUROPA LEAGUE FC Barcelona\'s Andres Iniesta (L) of Spain receives the Best Player UEFA 2012 award from UEFA President Michel Platini during the draw
'ERIC GAILLARD'
23.10.2012.
u 22:20

Prvi čovjek europskog nogometa Michel Platini u Parizu je upozorio Hrvatsku i Srbiju na probleme s huliganima i rasističkim vrijeđanjem.

Ključne riječi

Komentara 13

GA
garincha
22:56 23.10.2012.

Predugo mu je taj zuti u dzepu!Davno ste trebali i jedni i drugi dobiti crveni.

OB
-obrisani-
23:01 23.10.2012.

Kad bi slučajno protjerala Rome iz Bugarske i Rumunjske kao što je to napravila Francuska, cijela Europa bi se uznemirila i zgražala ali mi nemamo političare državnike, već klimavce pa nam svatko može reći što god hoće. Sramota je da mu nitko ne odgovori.

Avatar Django
Django
22:33 23.10.2012.

Ma kome je on to rekao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije