Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ NA LJETO?

Plan je sad i službeno poznat u UFC-u: Ako Stipe pobijedi, ići će na apsolutnu legendu

REFILE - REMOVING RESTRICTIONSMixed Martial Arts - UFC Fight Night - Stipe Miocic v Fabricio Werdum - Curitiba, Brazil, 15/5/16 - Stipe Miocic celebrates his victory over Fabricio Werdum. REUTERS/Rodolfo Buhrer
12.02.2021.
u 17:05

"Dobro znamo što on želi, a želi pobjednika iz borbe Stipe i Francisa", rekao je White na upit o situaciji s Jonesom, inače najuspješnijim poluteškašem u povijesti UFC-a

Kad izađe u ovakvoj formi iz usta predsjednika UFC-a Dane Whitea, već je riječ o riješenoj priči. Čelni čovjek najveće MMA organizacije je, nedugo nakon što je 27. ožujak službeno objavljen kao datum borbe prvaka Stipe Miočića i izazivača Francisa Ngannoua za naslov u teškoj, objavio i potpuni plan u najtežoj UFC kategoriji. 

Taj plan u igru upliće Jona Jonesa, kontroverznog lika, po mnogima ponajboljeg borca svih vremena koji je napustio naslov u poluteškoj i prepustio se novim izazovima.

"Dobro znamo što on želi, a želi pobjednika iz borbe Stipe i Francisa", rekao je White na upit o situaciji s Jonesom, inače najuspješnijim poluteškašem u povijesti UFC-a.

Hoće li to i dobiti? - pitali su ga novinari.

"Da, da. Ta bi se borba trebala dogoditi još ove godine. Ako se meč Stipe i Francisa stvarno održi prije ljeta, a vjerojatno hoće, onda bismo ovaj susret mogli organizirati na ljeto", zaključio je predsjednik UFC-a.

Komentara 1

BE
benito1
19:45 14.02.2021.

"Jones prema mnogima najbolji borac svih vremena" a što je onda tek Stipe??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije