Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRANA NASLOVA

Miočić samopouzdan: Super je, ali loš dio priče za njega je što mora u borbu sa mnom

May 31, 2014; Sao Paulo, SP, BRAZIL; Stipe Miocic (red gloves) reacts after his fight against Fabio Maldonado (blue gloves) during the TUF Brazil 3 Finale at Ibirapuera  Gymnasium. Mandatory Credit: Jason Silva-USA TODAY Sports
06.02.2021.
u 10:20

"Francis je itekako snažan i opasan momak. Ponovno je u nizu unutar kojeg sve ispred sebe nokautira, ali nažalost po njega, ponovno se mora boriti protiv mene. To je loš dio njegove priče", samopouzdan je Stipe.

Počela je lagana promotivna turneja teškaškog prvaka UFC-a, američkog Hrvata Stipe Miočića uoči obrane svojeg naslova protiv Francisa Ngannoua na UFC 260 priredbi 27. ožujka. Počeo je u američkim medijima polagano najavljivati borbu protiv nokautera kojeg je već nadmašio, ali nokautera koji ima nizana četiri slavlja nokautom u prvoj rundi uoči glavne borbe u ožujku.

"Francis je itekako snažan i opasan momak. Ponovno je u nizu unutar kojeg sve ispred sebe nokautira, ali nažalost po njega, ponovno se mora boriti protiv mene. To je loš dio njegove priče" samopouzdan je Stipe.

"Svakako je bolji nego što je bio, ali i ja sam. Znam da starim, no isto tako sam i sve mudriji, imam par novih trikova. Kaže se kako starog psa nije moguće naučiti nove trikove, ali to nije istina. Dosta toga sam naučio otkako smo se posljednji put borili. Na kraju će sve završiti istim ishodom. Izaći ću iz borilišta s pojasom oko pasa, i dalje isti prvak", otkrio je Stipe u Oral Sessions podcastu Renee Paquette, inače bivše glavne voditeljice u najpoznatijoj kečerskoj WWE organizaciji.

Malo je detaljnije popričao o tome gdje je najviše pametniji i bolji, u kojim je područjima najviše napredovao.

"Brzina i tajming. No, prije svega sam radio na brzini, sve je do nje. Brzina je ono što ubija. Zapravo, na tome smo najviše radili i u posljednjih par kampova, onih za borbu protiv Cormiera", kazao je Miočić.

Još je u intervjuu pričao o raznim aktualnostima koje se događaju u sportu vezanima ponajviše za koronavirus, ali i svojem životu, vatrogasnom poslu i kampu za Ngannoua. Definitivno se isplati poslušati.

Komentara 2

DU
Deleted user
10:38 06.02.2021.

Miočić je i do sad najveći UFC borac i prvak s najviše obranjenih pojasa, pobjedi li i ovaj susret nema šanse bar dok smo svi mi živi koji ovo čitate da ga itko prestigne 👊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije