Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Grmjelo je iz svlačionice malteške momčadi nakon povijesne pobjede

Gzira United
Foto: Facebook/Gzira United
19.07.2019.
u 08:12

Bio sam spreman na ispadanje, a onda sam vidio podcjenjivački članak u vašim novinama. Ne ide to baš tako, novinu sam im zalijepio u svlačionici, pisalo je da će biti 'golijada', bolji motiv im nije trebao - rekao je trener Gzire Uniteda

U Splitu šok i nevjerica nakon što je Hajduk na senzacionalan način ispao od Gzire United (1:3). Bijeli su tako već u prvom pretkolu Europske lige ispali od malteške momčadi koja po kvaliteti teško da bi igrala i u Prvoj HNL.

Gzira United je na Poljudu nadoknadila 0:2 iz prve utakmice i stigla do najvećeg klupskog uspjeha.

Nakon utakmice u svlačionici Maltežana bila je prava ludnica. Igrači su slavi  najveći uspjeh u karijeri nakon trijumfa nad Hajdukom.

I lani su sudjelovali u kvalifikacijama za Europsku ligu, a nakon što su prošli San Juliju iz Andore zapeli su na niškom Radničkom od kog su ispali s ukupnim rezultatom 0:5.

- Velika utakmica, bravo - pucao je od sreće trener Gzire Uniteda Giovanni Tedesco.

Na konferenciji za medije Giovanni Tedesco kazao je pak kako je pobjeda nad Hajdukom povijesna pobjeda tog kluba i ponosan je na plasman svoje momčadi u drugo pretkolo Europske lige.

- Sretan zbog ove pobjede i zbog svojih momaka jer smo pobijedili veliki klub. Bio sam spreman na ispadanje, a onda sam vidio podcjenjivački članak u vašim novinama. Ne ide to baš tako, novinu sam im zalijepio u svlačionici, pisalo je da će biti 'golijada', bolji motiv im nije trebao - rekao je trener Gzire Uniteda.

>> Pogledajte kako navija Torcida

Ključne riječi

Komentara 7

SE
sesvečan7
09:37 19.07.2019.

....sad budu na poslu dobili još 2 dana slobodno.....hahaha

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
09:40 19.07.2019.

A Ajduk se napokon moze posvetiti prvenstvu i borbi za 5. mjesto...

Avatar kvasac60
kvasac60
10:09 19.07.2019.

Ta divna splitska noć ,na Poljudu mali Hajduk plače...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije