Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LYON U KRIZI

Pjanić: Trebamo pomoć navijača

Miralem Pjanić
AFP
20.12.2009.
u 13:13

Nedjeljnu utakmicu 18. kola francuskog Le Championnata u kojoj će se ogledati Monaco i Lyon najavio je Miralem Pjanić, 19-godišnji veznjak Lyona i BiH reprezentacije.

Pobjedom 2-0 protiv Boulogne u prethodnoj utakmici Lyon je prekinuo niz od pet prvenstvenih susreta bez pobjeda. Strijelac prvog pogotka na toj utakmici bio je upravo Pjanić u 72. minuti, da bi priču u sudačkoj nadoknadi utakmice zaključio Cesar Delgado.

- Mnogo se toga vrzma našim glavama, ali osjećamo se dobro. Činimo sve što možemo da dođemo do pobjede i znamo da uz dobru igru svakoga možemo pobijediti. Bili ste ljuti nakon utakmice protiv Boulognea.

- Nisu me iživcirali navijači, ali smeta me kada publika nije iza nas, to nam ne pomaže. Činimo sve što možemo da upisujemo pobjede, nadam se da će nam se prikloniti, jer nam njihovi zvižduci nikako ne koriste, ali koriste našim suparnicima.

Kako se nosite s zvižducima?

- Nije lako. Navijači bi trebali zajedno s nama stajati u ovom projektu i morali bi znati da se trudimo izvući iz krize.

Shvaćate li da ne igrate dobro?

- Nismo imali niti sreće. Ipak, moramo preokrenuti situaciju u našu korist. Znamo za što smo sposobni i nema razloga da se ne vratimo igrama na najvišoj razini - zaključio je Pjanić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije