Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Pivarić: Tišina u svlačionici nakon utakmice sve je rekla

Hrvatska - Španjolska
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/6
12.09.2018.
u 09:33

– Iskreno, kod petog i šestog gola i mi smo se gledali u čudu, nismo mogli vjerovati da smo tako razbili protivnike – rekao je Azpilicueta

Josip Pivarić bio je jedan od trojice igrača koji su imali snage i volje stati pred novinare.


– Teško je reći išta pametno, trebamo ovo prespavati pa onda donositi zaključke. Sve nam je išlo naopako. U prvom dijelu iz dva udarca zabili su tri gola, imao sam takav osjećaj. Nismo im mogli parirati, sakrili su nam loptu. Baš su nas u svemu nadigrali, osim naravno u onih prvih 20 minuta. Tišina u svlačionici nakon utakmice sve je rekla, nismo si imali što za reći. Ovo je baš težak poraz za sve nas, ali sigurno imamo snage ovo popraviti. Pokazat ćemo to već protiv Engleza – rekao je Pivarić.


Španjolski igrači su se i sami čudili kojom su lakoćom pobijedili Hrvatsku.

– Jako smo se spremali za ovu utakmicu. Ali, iskreno, kod petog i šestog gola i mi smo se gledali u čudu, nismo mogli vjerovati da smo tako razbili protivnike. Ovo je jedna od najboljih utakmica koju smo odigrali posljednjih 6-7 godina, vjerujem da ćemo uskoro opet postati reprezentacija koja će dominirati – rekao je bek furije Cesar Azpilicueta.

>> Pogledajte i što je Modrić rekao nakon utakmice

Komentara 8

IN
inox14
11:13 12.09.2018.

Pivarić. Branič koji protivniku umjesto da ga blokira, okreće leđa i bježi prema svom golmanu. Dalić prije utakmice kaže da će igrači stajati striktno uz protivnika a Pivarić u šesnaestercu glumi stopera i čuva Vidu. Sprdačina od igrača. Ovaj nije ni za županijsku ligu a ne za reprezentaciju.

Avatar Niškorist
Niškorist
11:26 12.09.2018.

Pa ko vodi momčad taj je kriv.Dalić Šestica !

SP
spremni0
10:05 12.09.2018.

jel kalinić naš jedini strjelac dao kakvu izjavu! kad je on na golu curi kao kroz sito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije