Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI GLASOVANJA

Pitali smo Vas tko treba biti novi trener Dinama. Izabrali ste stručnjaka koji se upisao u povijest HNL-a

Dinamo i Lokomotiva sastali se u zaostalom 4. kolu SuperSport HNL-a
Josip Regovic/PIXSELL
26.01.2024.
u 13:20

Mjesto trenera Dinama iznimno je atraktivno pa ne čudi što se kao potencijalne kandidate spominje puno imena. U našoj anketi izjasnili ste se koga biste htjeli za novog stratega plavih.

Sergej Jakirović broj zadnje dane na klupi Dinama. Doznali smo da je izgubio povjerenje Uprave i Izvršnog odbora, a na klupi ga drži jedino stavka u ugovoru po kojem bi mu Dinamo, u slučaju prijevremenog raskida trebao isplatiti 6 plus 6 plaća. A to bi značilo da bi Dinamo istodobno na plaći imao već trećeg "bivšeg" trenera – Čačića, Bišćana i Jakirovića.

Mjesto trenera Dinama iznimno je atraktivno pa ne čudi što se kao potencijalne kandidate spominje puno imena. U našoj anketi izjasnili ste se koga biste htjeli za novog stratega plavih. Prvo mjesto osvojio je slovenski izbornik Matjaž Kek i to uvjerljivo, on je s Rijekom osvojio duplu krunu te tako na kratko prekinuo dominaciju Dinama. 

VEZANI ČLANCI:

Druga opcija za koju ste najviše glasovali je ostanak Sergeja Jakirovića, ali čini se da je pitanje vremena kada će on napustiti Maksimir jer su rezultati stvarno loši. 

- Ukoliko Brekalo i dođe to je njegov kraj, šteta tek mu je 25 god. A ova imena gore navedena izuzev Keka su gori izbor od Jakira.

- Nitko se nije sjetio Vahida Halihodžića..Jedini lik koji bi mogao počistiti svlačionicu , razdrmati je i na kraju uzeti naslov prvaka. Kontaktirajte čovjeka i dajte sve što traži.

- Silvio Čabraja...Zašto njega nema u anketi...Odličan trener za samozvane zvijezde...

- Tomića su trebali dovesti već umjesto Bišćana - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

VIDEO Jurgen Klopp poručio da odlazi iz Liverpoola na kraju sezone

 

Komentara 5

EJ
ejStef
17:06 26.01.2024.

S ovakvom situacijom u upravi, ništa ne može pomoći Dinamu. Što se tiče trenera, treba neki koji će imati autoritet, a to obično dolazi s rezultatima. I mora moći voditi veliki klub (dok Dinamo to još bar malo je)... Kod Jakirovića se vidi da ima problem s motivacijom igrača i pronalaženjem prave pozicije i način igre istih. Ako se pogleda Baturina, loš je u ovoj ulozi i sam je, Petković je često izoliran i odsječen, Ademi je sjena onog od prije itd... Očito Jakirović sa svojim idejama ne može s ovom ekipom, a nema lucidnosti i kvalitetu da svoje ideje prilagodi igračima koje ima. Osim toga ima velikih problema s pripremama utakmice, odabirom igrača i postavljanjem taktike, skoro svaki put ga suparnički treneri "pročitaju"... Ako pogledate Dinamo sada, igrači kao da su zaboravili igrati, postaviti se, kretati se. Niti jedna odbijena lopta nije njihova, presing rade loše, kombinatorika je loša itd. To sve samo potvrđuje "tvrdu glavu" Jakirovića...

XY
XYZ52
16:12 26.01.2024.

Silvijo Cabraja, daleko najbolji kandidat. Njegovi rezultati s Lokomotivom su najbolja referenca. Ako to uprava Dinama ne vidi, onda su uistinu sljepci. Veliko je pitanje da li bi on htio doci u tu mocvaru, u kojoj se ne zna tko pije a tko placa.

GN
gnoj
08:17 27.01.2024.

Mamić !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije