Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malaga ide dalje

Pirova pobjeda Arsenala u Münchenu: Bayern prošao dalje!

Mario Mandžukić, Arsenal, Bayern (1)
Richard Pelham/NI Syndication/PIXSELL
13.03.2013.
u 22:44

Bayern je bio bolja momčad, imao je više udaraca i prilika, ali vidjelo se da nisu ista momčad bez Riberyja i Schweinsteigera

Nogometaši Bayerna prošli su u četvrtfinale Lige prvaka iako su doživjeli veliki poraz na vlastitom terenu. Arsenal je pobijedio 2:0, ali na njihovu žalost ta im pobjeda neće puno značiti.

Nakon što su u Londonu poraženi 1:3, 'topnici' su u Münchenu došli po čudo, a na kraju su bili nadomak senzaciji. Već u trećoj minuti poveli su preko Girouda, a asistent je bio Walcott. U 87. minuti Koscielny je povisio na 2:0, ali momčad Arsena Wenger nije mogla više od toga.

Bayern je bio bolja momčad, imao je više udaraca i prilika, ali vidjelo se da nisu ista momčad bez Riberyja i Schweinsteigera. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić našao se u početnom sastavu, borio se i trudio, ali je bio bez konkretnog učinka pa ga je u 73. minuti zamijenio Gomez.

U drugom susretu igranom večeras Malaga je pobijedila Porto 2:0 i zasluženo prošla dalje. Podsjetimo, Porto je prvu utakmicu dobio 1:0.

Španjolci će tako u četvrtfinalu imati čak tri momčadi.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mirko0410
09:27 14.03.2013.

Robben je sebičnjak i neče on dugo, a mislim da je trebalo koristiti Shaqiria a ne Gomeza, Manđo je dal sve od sebe ali cijela ekipa je jučer igrala kao da je sve gotovo.

Avatar TinaMazze
TinaMazze
22:46 13.03.2013.

Ako budemo realni Bayern će teško opstati u dvoboju sa mogućim protivnicima kao što su Madrid ili Barcelona!Imaju previše prosječnih igrača i nemaju format!Oni se moraju definitivno pojačati ako žele konkurirati u ovoj klasi!! svih oscilacija Barcelone ove sezone oni su za mne neajveći favorit!

OB
-obrisani-
23:16 13.03.2013.

Najvise me nervira sto komentiraju Mandzukica,blijedi Mario .. A sto su mislili da e im Mario sam rijesit 1/4 finale a ostali ? Robbe je sebicnjak kad je u posjedu lopte ,koliko se taj ispromasiovao iz pozicija udaljenosti ) kojeoje su zavrsavale u mrezi ,a veceras u publici... M.N. je kod drugog gola treba vidit zuti... Bio je gol a on se navalio na loptu i provocira metez..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije