Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni Talijan

Pirlo šokirao napadom na uvijek požrtvovnog Mandžu, ove riječi baš bole!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
18.04.2019.
u 17:54

Nema tu kvalitete, samo je Pjanić na zadovoljavajućoj razini. Ostali su dobri, ali momčad treba nekoga poput Inieste - kazao je Pirlo na račun veznog reda Juventusa

Andrea Pirlo, legendarni nekadašnji nogometaš Milana i Juventusa, gostovao je uz Fabija Capella u srijedu u emisiji Sky Sporta i dao mišljenje što je sve ove sezone pošlo po zlu, zašto je Juventus ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa.

Premda Mandžukića uopće nije bilo u uzvratu u kojem je Stara Dama u Torinu poražena 2:1, Pirlo je upravo hrvatskog igrača izdvojio kao najslabiju kariku, pa gledatelje iznenadio rečenicom:

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski reprezentativci

- Ako Juventus sljedeće sezone želi osvojiti naslov prvaka Europe, Mandžukić ne smije biti prvi napadač! Da vodim kluba odmah bi doveo novog - kazao je Pirlo, pa paljbom zasuo i vezni red Juvea: - Nema tu kvalitete, samo je Pjanić na zadovoljavajućoj razini. Ostali su dobri, ali momčad treba nekoga poput Inieste - zaključio je. 

Capello se, pak, nije dirao u vezni red ili napadače, ali je zato također čelnicima kluba udijelio jedan savjet, pa napomenuo da bi im prioritet na tržištu trebao biti branič amsterdamske momčadi Matthijs de Ligt.  

Komentara 10

JU
juma
19:08 18.04.2019.

Nisam znao da je Mandzukic prvi napadac u Juventusu, dok mi Pirlo nije otvorio oci. Ja naivan mislio kako je to izvjesni Ronaldo ili prije Higuain, a ono svi prvog napadaca Mandzukica hrane loptama.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:50 18.04.2019.

Pirlo.... zaliži tu svoju masnu kosu... i drži se vinograda. Pametniji si.

NI
NikoCro
19:32 18.04.2019.

Ocito im bez Mandze ne ide jer on igra i napad i obranu, a Pirlo buba gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije