Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Pirlo debitirao pobjedom iako mu je nedostajala nekolicina igrača

Juventus - Sampdoria
Foto: IPA/Pixsell
1/2
20.09.2020.
u 22:48

Izvan stroja su Paulo Dybala, Matthijs de Ligt, Alex Sandro i Federico Bernardeschi

Talijanski nogometni prvak Juventus ušao je u novu sezonu pobjedom 3:0 protiv Sampdorije.

Bio je to prvi službeni nastup torinske Stare dame pod vodstvom novog trenera Andree Pirla. Imao je dosta problema sa sastavom. Izvan stroja su Paulo Dybala, Matthijs de Ligt, Alex Sandro i Federico Bernardeschi, Gonzalo Higuain napušta klub, a transfer Edina Džeke iz Rome se zakomplicirao.

Stoga su priliku u prvom sastavu iznenađujuće dobili Weston McKennie, Dejan Kuluševski i Gianluca Frabotta.

Kuluševski je iskoristio priliku i u 13. minuti je doveo Juve u prednost, a pobjedu je potvrdio Leonardo Bonucci u 78. minuti. Do kraja utakmice među strijelce se upisao i Cristiano Ronaldo u 89. minuti.

U ponedjeljak igraju Milan i Bologna, a u srijedu su na rasporedu susreti Benevento - Inter, Udinese - Spezia i Lazio - Atalanta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije