Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjetnik srbijanske reprezentacije
Povratak na članak

Pilić: Ako me Prpić nazove, dat ću mu savjet

- Briga me što drugi misle o meni, ja sam profesionalac. Nikad se ničega nisam bojao, pa tako ni dolaska u Split - kaže Pilić.

Komentari 5

ZX
zark x
16:44 10.03.2010.

Sjor Niko, sa svojom novom jaknom na kojoj su dvi operusane kokosi. Profesionalac iline, radi tamo di mu zena nadje posao. Koliko dugo ce se opravdavati za svoje postupke? Stvarno mi ga je zao, Jer u Splitu svi imaju nesto reci za njega. Ovakav zavrsetak sortske karijere nije mu trebao.

VL
MR
mrvecdam
04:45 15.03.2010.

a kud ce veca pizda od ivanisevica,seljak i prostak

VL
BS
bstrabi2
10:32 10.03.2010.

Piliću zašto vam je toliko stalo do srba?Da pogodim jer ste i vi prodana duša.I nemate šta reći Prpiću.Protiv srba se igra u Splitu.Pasalo to vama ili ne.Zašto onda ti vaši srbi dolaze na ljeto na jadran.Nemojte se mješati tamoo de vas ne trebamo.Ponašate se ko i Tadić srpski predsjednik.Tako ste velike,a tako pokvaren.U opće tko vas opće pita gdje će hrvatska igrat protiv srba.Najbolje u Kninu.Tamo smo i jednom pobjedili......

VL
RI
Ringo
11:49 10.03.2010.

Pilić je taj koji ne želi da se igra u Splitu. Predstavnici teniskog saveza Srbije i Novak Đoković su izjavili da im je svejedno gdje ćese igrati. Ivanišević je jedanput izjavija da je Pilić pizda od čovika. Izgleda da je istina.

VL
DU
Deleted user
13:10 10.03.2010.

U tekstu nedostaje kontekstualna informacija! Žena Pilića je Srbijanka, mislim da iz Novog Sada... A kao što kažu \"južno dole od Niš\" - odatle si odakle ti žena...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.