Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjetnik srbijanske reprezentacije

Pilić: Ako me Prpić nazove, dat ću mu savjet

Nikola Pilić
Pixsell
10.03.2010.
u 08:20

- Briga me što drugi misle o meni, ja sam profesionalac. Nikad se ničega nisam bojao, pa tako ni dolaska u Split - kaže Pilić.

– Hajka koja se posljednjih dana digla na mene previše me ne pogađa. Uopće ne čitam te gluposti. Napominjem samo jedno – nikad se nisam ničega bojao, pa se ne bojim ni odlaska u Split. No, zbog osobnih osjećaja i prekrasnih trenutaka koje sam doživio u Davis Cupu vodeći hrvatsku reprezentaciju baš u Splitu, kao i činjenice da se radi o mome gradu, ne mogu biti uza Srbiju u tom meču. To je istina. Fućka mi se što drugi misle – ponovio je jučer Nikola Pilić svoju odluku o tome da neće doći u Split.

Pratit ću srbijanske igrače

Sigurno je samo to da iskusni stručnjak neće sudjelovati u pripremama srbijanske vrste za dvoboj s Hrvatskom.

– Teniski sam profesionalac. Planiram putovati na dva sljedeća Grand Slam turnira – Roland Garros i Wimbledon – kako bih pratio formu srbijanskih igrača, jer sam savjetnik njihove reprezentacije – objašnjava Pilić i dodaje.

– Obje momčadi znaju sve jedna o drugoj, no kad bi me izbornik Goran Prpić slučajno tražio neku informaciju, naravno da bih mu je dao – kaže Pilić.

Inače, iako su Srbi isprva inzistirali da se dvoboj s Hrvatskom ne igra u Splitu, tonovi su sve pomirljiviji.

– Ne možemo mnogo utjecati na to gdje će se igrati. Domaćin odlučuje o tome, no nadamo se da će Zagreb dati bolju ponudu od Splita – rekao je glavni direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić.

Međunarodni teniski savez (ITF) dosad nije zaprimio molbu Srbije da se ne igra u Splitu.

Presedan moguć, ali...

– Bude li takav zahtjev podnesen, razmotrit ćemo situaciju zajedno s čelništvima oba saveza. Prvo hrvatski savez treba prijaviti grad domaćin, za što ima rok do 22. ožujka, a potom eventualno možemo djelovati. No, promjena grada domaćina može se dogoditi samo u ekstremnim situacijama kao što je slučaj terorističke prijetnje – rekao je Nick Imison iz odjela za komunikacije ITF-a.

Iz svega toga može se zaključiti da se orlovima želje neće ispuniti, odnosno da će završiti u Splitu.

Komentara 5

ZX
zark x
16:44 10.03.2010.

Sjor Niko, sa svojom novom jaknom na kojoj su dvi operusane kokosi. Profesionalac iline, radi tamo di mu zena nadje posao. Koliko dugo ce se opravdavati za svoje postupke? Stvarno mi ga je zao, Jer u Splitu svi imaju nesto reci za njega. Ovakav zavrsetak sortske karijere nije mu trebao.

MR
mrvecdam
04:45 15.03.2010.

a kud ce veca pizda od ivanisevica,seljak i prostak

BS
bstrabi2
10:32 10.03.2010.

Piliću zašto vam je toliko stalo do srba?Da pogodim jer ste i vi prodana duša.I nemate šta reći Prpiću.Protiv srba se igra u Splitu.Pasalo to vama ili ne.Zašto onda ti vaši srbi dolaze na ljeto na jadran.Nemojte se mješati tamoo de vas ne trebamo.Ponašate se ko i Tadić srpski predsjednik.Tako ste velike,a tako pokvaren.U opće tko vas opće pita gdje će hrvatska igrat protiv srba.Najbolje u Kninu.Tamo smo i jednom pobjedili......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije