Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O GLOBO

Pijani Brazilac uhićen jer je pucao iz vatrenog oružja. Pet godina proveo je u Barceloni

FC Barcelona
25.05.2023.
u 12:51

Douglas je konzumirao alkohol na brodu na jezeru Paranoa s kojeg je otišao jer se posvađao s ostalim ljudima. Nakon toga se zaputio kroz šumu do sportskog kampusa, a sa sobom je neovlašteno nosio pištolj

Bivši igrač Barcelone, Douglas Pereira (32), uhićen je zbog pucanja iz pištolja u glavnom gradu Braziliji. Brazilac je u pijanom stanju pucao u zrak na parkiralištu nakon što su ga zaštitari zamolili da napusti parking sportskog kampusa.

Douglas je konzumirao alkohol na brodu na jezeru Paranoa s kojeg je otišao jer se posvađao s ostalim ljudima. Nakon toga se zaputio kroz šumu do sportskog kampusa, a sa sobom je neovlašteno nosio pištolj. Na parkiralištu se agresivno ponašao prema ljudima pa su ga zaštitari uputili da napusti mjesto nakon čega je Douglas pucao u zrak.

GALERIJA Barcelona osigurala naslov, navijači Espanyola upali na teren

1/5

Policija ga je uhitila, ali nisu pronašli pištolj koji je koristio. Iz pritvora je puštan dva dana kasnije i ne smije mijenjati adresu dok mu se sudi zbog ilegalnog posjedovanja oružja i korištenja istog.

VEZANI ČLANCI:

Douglas je 2014. godine došao u Barcelonu kao desni bočni igrač za četiri milijuna eura, ali je do 2019. upisao samo osam nastupa. U Bešiktaš je stigao kao slobodni igrač 2019. godine, no ni tamo se nije proslavio pa je upisao samo sedam nastupa u tri godine. Od srpnja 2022. godine je bez kluba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije